L’Oreal Elseve, Magic Power of Oils, Oil-in-Cream

Vår åsikt:

L’Oreal erbjuder inte bara balsam som fungerar som håroljor.

Genom att vara medveten om att inte varje kvinna är ett fan av hårolja, har varumärket skapat ett oljepris som erbjuder helt annan konsistens. Oil-in-Cream har utvecklats för kvinnor som inte tycker om oljiga produkter.

Det kombinerar verkan av ett balsam med kraften i naturliga oljor.

BESKRIVNING:

Name “Oil-in-Cream” återspeglar produktens egenskaper perfekt. Det är en kräm som kombinerar egenskaperna hos en olja och hårbalsam. Produkten innehåller en stor mängd oljor.

 • kamomillolja (Chamomilla Recutita Extrakt / Matricaria Blomextrakt) – förbättrar glans och ger smidighet
 • solrosolja (Helianthus Annus Fröolja/Solros Fröolja) – ger håret näring
 • linfröolja (Linum Usitatissimum Blomextrakt) – intensivt fuktgivande egenskaper
 • lotus blomolja (Nelumbium Speciosum Extrakt) – ger stor smidighet
 • rosolja (Rosa Canina Blomextrakt) – konditionerar håret bra
 • Tahitian Gardenia olja (Gardenia Tahtensis Blomextrakt) – förhindrar att håret blir torrt och rufsigt. Det stänger hårsäckarna och ger dem jämnhet.

Dessutom innehåller Elseve Oil-in-Cream massor av kokosnötsolja (Cocos Nucifera Olja) som stänger hårsäckarna och skyddar dem såväl som förbättrar deras glans.

Magic Power of Oils, Oil-in-Cream är nästan identisk version av närande jämnhet och Shine Elixir – konsistensen är annorlunda. Ingredienserna är lite annorlunda – sämre i en krämoljeversion. Den kosmetiken innehåller mer alkohol än den „oljiga” versionen. Produkten har ett 150 ml rör. Det är dock ineffektivt. Det håller över en månad. röret har en väldigt fin design – metallisk och skimrande kopparfärg. Den är gjord av en mjuk och elastisk plast som garanterar att du använder allt balsam. Det är extremt lätt att klämma ut kosmetiken ur röret. Hårkrämen har en lätt och något rinnande konsistens. Ibland kommer det ut ur röret innan vi tillämpar det på vår hand. Dosering är inte lätt. En behållare med en pump skulle vara en mycket bättre idé. Elseve Oil-in-Cream absorberas lätt i håret och lämnar inte ett fettigt skikt. Den har en intensiv doft, många kvinnor säger att det liknar parfym för män. Doften är dock inte långvarig och blir känslig och lite exotisk.

Oil-in-Cream väcker olika känslor bland Internetanvändare. Några av dem kallar det en känsla som perfekt fuktar och tömmer hår. Andra är irriterade och tror att traditionella oljor ger bättre effekter.

Generellt är produkten ett utmärkt komplement till andra klassiska oljor.

SYFTE:

Oil-in-Cream är utformad för alla hårtyper. Tack vare sin krämiga konsistens och goda absorption kommer även kvinnor med oljigt hår att tycka om den. Det är ett bra komplement till andra, mer professionella preparat.

DIREKTIV:

Oljan kännetecknas av de mångsidiga appliceringarna:

 1. Det kan appliceras på fuktigt hår (ej sköljning). Det ger håret näring, glans och smidighet.
 2. Före blåstorkning för att skydda håret från varmt luftflöde.
 3. Appliceras på torrt hår – före morgonfrisyr för att tämja det, närma och lägga till glans. Det hjälper också att avlägsna extremt torra och trassliga toppar.

FÖRDELAR:

 • innovativ krämformel
 • många oljor bland ingredienserna
 • lättviktig formel
 • Mycket trevlig förpackning
 • mångsidiga appliceringsmetoder

NACKDELAR:

 • stor mängd alkohol
 • opraktiskt rör som gör appliceringen av en rinnande kräm svårare