ALTERNA Kendi Oil – Dry Oil Mist Frizz Control

Vår åsikt:

Alterna är ledande bland företag som gör hårvårdkosmetika. Dess produkter är mycket höga och varumärket är verkligen prestigefyllt. Kosmetiken kombinerar frisörsalongens professionalism och mångfalden av naturliga säkra ämnen. Alterna kosmetika är ren, beprövad och professionell, vilket är företagets motto.

Produkterna är fria från skadliga silikoner, parabener; djurvänlig.

Kendi Oil- Dry Oil Mist Frizz Control förtjänar speciell uppmärksamhet.

 

ALTERNA-Kendi-Oil--Dry-Oil-Mist-Frizz-Contro

BESKRIVNING:

Den är utformad för hårstyling. Den kommer att visa sig göra gott för alla kvinnor som har fint och rufsigt hår. Den lätta sprayen väger inte håret men tillåter att tämja och stila det snabbt. Oljan skyddar håret från hög temperatur.

Kendi Oil- Dry Oil Mist Frizz Control kan användas för daglig hårbehandling eftersom det innehåller oljor som ger näring och reparation av hår.

Bambuolja (Bambusa Vulgaris Skottextrakt) – gör håret tjockare och tätare. Det kommer att stärka håret och förhindra att det blir skört. Bland ingredienserna hittar vi vitaminer, mineraler och aminosyror som ger näring och regenerering av hår. Bambuolja ger föryngrande egenskaper.

Kendii ekologisk olja är en oersättlig källa till omega-3, omega-6 och omega-9 fettsyror. De kommer att ta hand om korrekta processer i hårnålarna. Kendii är också rik på tokoferol som är en stark antioxidant som kommer att hålla håret hoppande och förhindra att det blir åldrat.

Kendii olja innehåller ett extract från passiflora edulis som kallas maracuia (Passiflora Fröolja). Det erbjuder en divergering av vitaminer och mineraler som håret behöver, liksom många fettsyror. Det närmar sig hår och ger stark regenerering. Extraktet från Aleurites moluccanus (Aleurites Moluccana Fröolja) skapar också underverk – det har utjämnande och föryngrande egenskaper och absorberas enkelt. De unika ingredienserna i produkten förbättras med en värdefull och tidlös jojobaolja (Simmondsia Chinensis Fröolja) som stimulerar cellulär återvinning av hår och ökar tillväxten. Det ger också ett fantastiskt skydd.

Bambuserien regenererar kraftigt och ger näring till hår. Det är kombinationen av mycket professionell frisyr och konditionering.

Oljan är ganska rinnande och liknar en spray. Den kommer i en atomiserflaska – applicering är enkel och bekväm.

Det är väldigt lätt att applicera det på håret. Tack vare sin lätta och oljiga formel, väger inte oljan ner håret. Det garanterar en fin och naturlig finish på en frisyr. Ditt hår blir blankt och silkeslätt. Flaskan erbjuder 125 ml av produkten och håller lång tid. Det är bra nyheter eftersom priset är mycket högre jämfört med andra kommersiellt tillgängliga produkter.

Kendiolja har en väldigt fin paketering. Plastflaskan är klar och ljusbrun. Fördelaren har färgen på mörk choklad och löper smidigt. Det finns ett klistermärke på flaskan som presenterar bambustammar. Det ser väldigt intressant ut.

Alla fans av ekologi kommer att älska det på grund av naturliga och miljövänliga ingredienser.

SYFTE:

Oljan är skapad för styling och konditionering av fint och medelstort hår. Den lätta formeln väger inte ner håret, men det kommer att göra att det ser fantastiskt ut istället. Det ger omedelbara effekter. Oljan kommer också att göra underverk i fall av rufsigt hår. Det är perfekt för kvinnor som kräver det av kosmetikastyling och läser ingredienserna noggrant.

DIREKTIV:

Kendi Oil- Dry Oil Mist Frizz Control ska sprayas på fuktigt hår direkt efter tvätt. Det kan appliceras på torrt hår före styling. Det kommer att göra stylingen enklare och tämja håret.

FÖRDELAR:

  • ekologisk, fri från silikon och parabener
  • ultralätt formel väger inte ner håret
  • inget oljigt lager
  • högt innehåll av värdefulla oljor
  • vacker flaska och fin doft
  • otroligt snabb hårreparation
  • enkel applicering

NACKDELAR:

  • högt pris

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.