ALTERNA – Kendi Oil Pure Treatment Oil

Vår åsikt:

ALTERNA Professionell Hårvård kan skryta med många års erfarenhet av att skapa kosmetika för hårstyling och konditionering. Kvalitet och prestige är det viktigaste för företaget; De plockar noga ingredienserna i kosmetikan. Andra märken ligger bakom och kan bara försöka imitera Alterna. Märket går för kvalitet, exklusivitet, effekt och ekologi. Det använder ofta naturliga ingredienser, därför har de gillat oljorna också. De använder stor kraft i oljor i kosmetikan.

Kendi Oil Ultimate Frizz Control är bland de mest populära bland Alternas kosmetika.

Treatment-Oil-for-Thick-&-Coarse-Hair

BEDKRIVNING:

Pure Treatment Kendi Oil är nästan en identisk version av Kendi Oil-Dry Oil Mist Frizz Control. Det har inte en förstärkningsflaska utan en pipett istället. Det är därför det liknar alla professionella biooljor som finns tillgängliga på ekobutiker. Applikationen med användning av pipetten är extremt bekväm eftersom vi kan dosera mängden av produkten. Dessutom ser det väldigt professionellt ut, så vi känner att produkten kommer att ge vårt hår professionell vård.

Oljan är tät och mycket koncentrerad, därför rekommenderas det inte för fint hår – det kan väga ner det.

Kendi Oil Ultimate Frizz Control är en professionell produkt. Den innehåller en hög koncentration av olika oljor som snabbt regenererar hår och minskar rufs.

Mängden oljor i produkten är förvånande. Den innehåller så många som nio oljor. De är alla speciella och väl lämpade, sålunda värda att beskriva.

Bambuolja (Bambusa Vulgaris Skottextrakt) – gör håret tjockare och förhindrar rufs.

Jojoba olja (Simmondsia Chinensis Fröolja) – dess ingredienser är liknande de i serum som produceras av vår organism, därför kommer oljan att ta hand om rätt nivå av talg. Den innehåller ett naturligt solskyddsmedel och påskyndar cellulär återhämtning.

Buriti olja (Mauritia Flexuosa Fruktolja) – dyrbar olja som kommer från Nordamerika. Den är överflödig i fettsyror, skyddar mot skadlig UV-strålning, hindrar åldringsprocesser.

Vetexsolja (Triticum Vulgare Vetexsolja) – Rekommenderas främst för kvinnor som letar efter oljor som erbjuder starka föryngrande egenskaper. Det kommer att stoppa håråldrandeprocesser och ta hand om korrekt fungerande hår.

Druvkärneolja (Vitis Vinifera Fröolja) – förbättrar återhämtningen av hud och hår, förhindrar sprött hår och fuktar. Den innehåller en mångfald vitaminer: A, E, K, D. Linolsyra och lecitin föryngrar och levererar glans.

Kukui olja (Aleurites Moluccana Fröolja) – extraheras från nötterna från växten som huvudsakligen finns på Hawaii. Det erbjuder många omättade fettsyror, vilket gör håret mer motståndskraftigt mot skador. Det innehåller också en mängd vitaminer för ungdomligt hår – E, C och A. Det gör håret mjukt och glänsande. Kukuiolja är extremt känslig och orsakar inte irritation.

Olivolja (Olea Europaea Fruktolja) – tränger lätt in i håret; har starka fuktgivande egenskaper. Det kommer att förbättra hårväxten och ge djup regenerering.

Avokadoolja (Persea Gratissima Olja) – tämjer samt fuktar håret och gör det glänsande. Det förbättrar hårförhållandet, stänger hårsäckar och släpper ut trådarna.

Passiflora edulis olja (Passiflora Edulis Fröolja), nämligen maracujaolja – extraheras från fabriken som huvudsakligen finns i Sydamerika. Passifloraolja innehåller en stark koncentration av mineraler (kalcium, järn, magnesium, fosfor, kalium, natrium och zink), mono- och fleromättade fettsyror, vitaminer: C, A, K, E och folsyra. Det är källan till hälsosamma ingredienser som återställer glans och näring i hår. Dessutom gör oljan håret mer robust, lämnar det friskt och i gott skick.

Tack vare det stora antalet oljor är ALTERNA-produkten oöverträffad och står ut bland andra produkter.

Kosmetiken är berikad med morot extrakt som innehåller mycket beta-karoten. Det kommer att ta itu med torrt och sprött hår samt göra skadat hår lättare. Det erbjuder fuktgivande egenskaper. Aloe vera extrakt gör håret mer elastiskt och tillåter inte gifter att kumulera inuti håret. Oljan fuktar väl. Håret blir glänsande men inte rufsigt. Japansk pepparrot (wasabi-extrakt) innehåller mycket vitamin A och alla B-vitaminer. De kommer att stärka håret och förbättra hårväxten. Algenextrakt tränger in i hårets inre, ger näring och bygger upp skadat hår. Det hjälper även det mest skadade håret och ger den vackraste glansen.

Kraften i oljorna som ingår i kosmetiken är extraordinär och garanterar spektakulära effekter. Det finns en anledning till varför tillverkaren lovar att din frisyr kommer att bli ”fjädrande, stark, jämn och långvarig ”. Oljan kommer att ge håret omfattande vård och förnyelse . Det är tätt och effektivt, såväl som ekologiskt vänligt, fritt från silikon och parabener och har en grym flaska som kan återvinnas. Den erbjuder liten kapacitet (50 ml) , men den tar inte slut snabbt eftersom du behöver liten mängd för daglig användning. 1-2 droppar på håret är nog.

SYFTE:

Oljan är lämplig för daglig hårvård av tjockt och grovt hår. Oljetätheten kan väga ner fint hår för mycket. Lyckligtvis finns det också en förstärkningsversion av oljan som är lämplig för fint hår.

DIREKTIV:

Oljan kan användas som en veckovis behandling: Applicera den på håret innan du tvättar och lämna i 10 minuter.

Det är en utmärkt produkt som ger hår varje dagskydd. Det bör appliceras på fuktigt, tvättat och handdukstorkat hår. Skölj inte.

FÖRDELAR:

 • så många som tio konditioneringsoljor
 • naturliga ingredienser
 • parabenfri och silikonfri
 • ekologisk
 • omedelbara och spektakulära effekter
 • effektiv
 • mycket trevlig förpackning
 • trevlig doft
 • djurvänlig
 • Flaskan kan återvinnas

NACKDELAR:

 • högt pris
 • var försiktig med pipetten – Den kan gå av om den faller ner

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.