Bioelixire Arganolja

Vår åsikt:

Bioelixire är ett företag som skapar moderna kosmetika som erbjuder hög kvalitet och rimligt pris. Företaget säger att istället för att spendera en förmögenhet på marknadsföring eller kändisar, fokuserar den på kosmetikens kvalitet. Natur och teknik är inspirationskällan för varumärket. Bioelixire kombinerar dessa två för att göra högkvalitativa produkter. Den får mycket positiva recensioner online, inklusive webbplatser som ägnas åt skönhet.

Bioelixir Argan Oil är definitivt värt att nämna.

Bioelixire-Argan-Oil

BESKRIVNING:

Den huvudsakliga ingrediensen i Bioelixir Argan Oil är arganolja (Argania Spinosa Kärnolja). Serumet innehåller också jojobaolja (Simmondsia Chinensis Fröolja) och solrosolja (Helianthus Annus Fröolja/Solros Fröolja).

Arganolja är perfekt när det gäller att hantera skadat och försvagat hår. Kvinnor, som ofta blåser eller torkar håret med en hettork, bör definitivt bli vänner med det. Det skyddar också mot mekanisk skada. Dessutom hydratiserar den, lägger till glans och tar hand om hårändarna.

Jojobaolja ger cellulär regenerering av hud och hår. Det garanterar även skydd mot UV-strålning och andra skadliga miljöförhållanden, såsom stark vind, kraftig frost eller flammande sol. Oljan tämjer håret och förhindrar att det går av. Dessutom kommer det att göra styling mycket enklare.

Solrosolja förhindrar inte bara rufs utan även fuktar, stärker och ger näring till håret. Dessutom tämjer det orimligt, svårstylade lockar.

Alla oljor är naturligtvis rik på EFA (essentiella fettsyror), vilket förbättrar de processer som förekommer i hårets celler. Människokroppen kan inte syntetisera dem av sig själv, därför måste de levereras från ”utsidan”. Bristen på fettsyror i kroppen kan leda till olika sjukdomar, inklusive hudsjukdomar, vattenförlust i cellerna. I detta fall kommer syror att återställa hårets ungdom.

Argan Oil Serum är ett preparat som ger regenerering och stark fuktighetsgivande funktion. Det strider mot hårets ömhet och förhindrar splittrade toppar. Dessutom bidrar det till att återställa hårets goda skick och fungerar som anti-aging.

Intressant fakta: Tillverkaren rekommenderar att serumet används inte bara på håret. Du kan framgångsrikt gnugga hela kroppen med det. Det betyder att denna produkt fungerar omfattande och erbjuder ett brett användningsområde. En kosmetik för många behov? Precis som traditionella naturliga oljor. Denna kosmetika stavar definitivt ut bland andra produkter som beskrivs här.

Detta serum absorberas snabbt, dessutom finns det inget problem att applicera det på ditt hår. Den är utrustad med en pump för att underlätta appliceringen.

Det är dessutom perfekt för att tämja ditt hår, återställer glans efter första gången och du kan vara säker på att ditt hår inte överbelastas med olja. En trevlig överraskning är hur lätt håret kan genom styling efter en sådan behandling.

Den höga mängden silikoner som används i preparatet kan vara lite oroande. Tyvärr kommer de inte att göra oljearbetet enklare.

Denna olja kommer i en plast, transparent flaska med en kapacitet på 50 ml. Konsistensen är vattnig och – tyvärr – tar snabbt slut (speciellt när det används på hår och kropp samtidigt). Pumpen är svart, fastsatt med stopp och fungerar felfritt. Emellertid är förpackningen knappast imponerad, ganska vanlig. I detta avseende kunde tillverkaren ha gjort bättre. Det är liknande när det gäller doften: Tyvärr uppstår inga positiva känslor. Detta kan dock vara en fördel: produkten innehåller ingen doft – ett ämne som har komedogena egenskaper.

SYFTE:

Bioelixire Argan Oil är lämplig för alla hårtyper … och inte bara håret. Du kan också använda den för att fukta hela kroppen efter att ha badat. Det kommer att vara perfekt för alla som kämpar med kroniskt torr hud eller behöver ta hand om kroppen efter epilering. Dessutom kommer det också att vara lämpligt för hudvård efter solbad.

Denna produkt återställer hårets naturliga glans, fuktar och ger näring hela vägen till topparna. Detta förhindrar brott och skyddar mot hårfibrer.

DIREKTIV:

Applicera en stor droppe olja över torrt eller fuktigt hår. Se till att du lägger mer produkt på topparna. Skölj det inte.
Om du vill applicera det på din hud, gnugga den i en handdukstorkad kropp.

FÖRDELAR:

  • tre oljor i kompositionen
  • mångsidighet (hår och kropp)
  • lätt, väger inte ner håret
  • lägger till glans och ger mjukhet till håret

NACKDELAR:

  • liten kapacitet tar snabbt slut
  • underutvecklad förpackning
  • oljor är inte de ledande ingredienserna i kompositionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.