Biosilk. Hydrerande Terapi

Produkt:Biosilk. Hydrerande Terapi
Vår åsikt:

Biosilk är en linje av hårvårdkosmetika som erbjuds av ett amerikanskt företag som heter Farouk Systems. Det är en serie välsmakande produkter som används av professionella. De finns ofta hos många frisörer. Denna flytande silke väckte intresse på den kosmetiska marknaden och samlade uppskattning och tillgivenhet hos många kvinnor.

Kommer detsamma att hända med Maracuja Oil? Vilka ingredienser innehåller kosmetiken? Vilka egenskaper ger oljan av passionfrukt?

BESKRIVNING:

Biosilk Maracuja Oil är låst i en liten flaska. Det är bara 15 ml. Dess främsta syfte är att fukta torrt, bristäflligt hår. Produkten innehåller passionfruktolja (Passiflora edulis Fröolja), som (precis som de flesta oljor) innehåller omättade fettsyror som förbättrar processerna i håret. Den är rik på vitaminerna A, C, K, E och omfattar kalcium, fosfor och kalium. Dessutom ökar processen hårförnyelsen och ger värdefulla element. Dessutom har den en större potential än den anti-aging arganoljan, på grund av den höga mängd bioflavonoider. Det regenererar effektivt håret utan att tynga ner.

Serumet innehåller en sammansättning av tre flyktiga, ofarliga silikoner som lägger mjukhet i håret och låter de värdefulla ämnena i oljan penetrera det. Nästa på listan över ingredienser är: Passionsfröolja och flytande silke. Därför behöver man inte oroa sig för dess tillräckliga mängd och koncentration. Den flytande silken kommer att tillföra glans, fukt och skydda håret mot skadliga, yttre faktorer. Dessutom mjukgör det hårsäckarna och stänger dem. Det kommer också att förbättra hårstylingen och behandla slitna toppar. Produkten innehåller också hydrolyserat protein erhållet från Quinoa. Det ger näringsmässiga och antioxidantiska egenskaper. Detta ris (quinoa) kallas ”Inkans guldkorn”. Det ger stora mängder mineraler och flavonoider som är nödvändiga för att sakta ner åldringsprocesserna.

Dessutom, efter dessa fördelaktiga ingredienser kan vi hitta komponenter som doft och potentiella allergener. Appliceras dock på håret, orsakar inte någon skada. Tänk på att det inte är lämpligt att använda på huden.

Flaskan är plast och innehåller endast 15 ml av produkten. I en så liten behållare skulle det givetvis inte passa en pump. Därför är Biosilk Maracuja Oil utrustad med endast ett litet lock.

Det är verkligen överraskande hur effektiv produkten är, med tanke på sin lilla kapacitet. Den kommer säkert att hålla upp till två månader. Mer betyder inte alltid bättre, det behöver inte användas för mycket av kosmetiken. En liten droppe kommer att göra underverk på ditt skadade hår. Dessutom är det på grund av den kompakta storleken en perfekt produkt att ta med på semester. Den passar in i varje sminkväska, bagage eller till och med i fickan.

Applicering är väldigt lätt, och den kosmetiska bärbara storleken kommer att förhindra att det spills för mycket olja på handflatan. Biosilk har ganska intensiv, söt lukt, som tyvärr inte är lämplig för alla. Men långt ifrån bör priset på produkten tillfredsställa de flesta av oss. Dessutom testades det inte på djur.

SYFTE:

Produkten är utformad för att fukta och regenerera torrt, trött, hår. Det kommer att smidigt tämja svårstylat hår. Dessutom kommer det att vara perfekt för tråkigt hår utan glans och lyster.

DIREKTIONER:

Gnid en liten droppe olja i handflatorna och applicera sedan på torrt eller fuktigt hår. Applicera inte på hårbotten. Oljan kommer att fuktas och tämja ditt hår, varför det rekommenderas att använda före styling.

FÖRDELAR:

  • hög koncentration av passionfruktolja
  • vätskesilke
  • ljusformel
  • enkel applicering
  • portabel storlek, lämplig för resor
  • komfort för användning
  • bra värde för pengarna

NACKDELAR:

  • för söt doft
  • användningen av syntetiskt konserveringsmedel, ett derivat av råolja (C12-15 alkylbenzoat)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.