Biovax Bambus & Olej Avocado

Vår åsikt:

Sloganen för L’biotica Biovax varumärke är“den högsta standarden i hårvård”. Dessa löften är inte överdrivna. Företaget har fått många prestigefyllda utmärkelser och dess produkter rekommenderas av Paweł Matracki – en frisör som vann World Hairdressing Championships 2014. Företaget handlar främst om hårkosmetik och är en erkänd expert på detta område.

Massor av kvinnor och män litar på och uppskattar varumärket.

Biowax har ofta naturliga ingredienser, som är kända och använts i åratal, så det kommer inte som en överraskning att det utnyttjar välsignelserna hos naturliga oljor. Biovax Bambus & Olej Avocado hårreparationsolja förtjänar vår uppmärksamhet som ingen annan biovaxolja.

Biovax-Bambus-Olej-Avocado

BESKRIVNING:

Det är en regenererande olja som har skapats för att tjäna ett syfte: bygga om, stärka och ljusa upp håret. Håret ska bli mer motståndskraftigt och vackert.

Receptet har baserats på säkra och naturliga ingredienser. Den goda nyheten är att oljan är fri från: parabener (skadlig för våra hälsoskyddsmedel), skadliga silikoner eller paraffinvax. Biovax är också SLS-fri (Natriumlaurylsulfat) och SLES-fri (Natriumlauretsulfat) – kemiska rengöringsmedel som stör naturliga processer i håret och huden.

Oljan är berikad med tre naturliga ingredienser som är mycket fördelaktiga för hår.

 • Bambulövextrakt (Bambusa Vulgaris Lövextrakt) – har uppskattats för sina föryngrande egenskaper under lång tid. Den innehåller flavonoider som blockerar förekomsten av fria radikaler. Det saktar ner åldringsprocesserna och tar hand om en intensiv hårfärg och hindrar graviditet.
 • Bambuskottextrakt (Bambusa Vulgaris Skottextrakt) – det är en vitaminbomb som stärker håret från sina rötter. Det tränger djupt in i håret för att närma sig och göra det motståndskraftigt mot eventuella skador. Det skyddar håret från skadliga effekter av yttre faktorer.
 • Avokadoolja (Persea Gratissima Olja) – det har använts både i köket och i kosmetologin i flera år. Det villkorar och återställer hår. Oljans uppgift är att ge hår med en ordentlig dos hälsosamma omättade fettsyror som leder till återhämtning av hårsäckarna. De ansvarar för att hårsäckarna fungerar effektivt. Det stannar också splittring av hårändarna.

Håret är försett med rätt hydratiseringsnivå. Det blir smidigt och mycket mindre sprött. Strängarna är glänsande och skyddade mot skador.

Oljan är inte tät och ger enkel applicering. Det gör inte så håret vägs ner och blir klibbigt.

Oljan kommer i en liten plastflaska (50 ml). Tyvärr tar det snabbt slut. Pumpen gör applikationen enklare. Dessutom möjliggör dosering av kosmetik.

Flaskan är praktisk och har en fin grön och guldfärg. Appliceringen är inte besvärlig – pumpen går smidigt. Biovax Bambus & Olej Avocado har en intensiv men samtidigt trevlig doft.

Produkten får mycket positiva åsikter på Internet. Enligt dem ger kosmetiken full restaurering och återuppbyggnad av hår. Effekterna kan observeras även efter en veckas behandling.

SYFTE:

Biovax Bambus & Olej Avocado är utformad för alla hårtyper. Restaureringen och regenereringen är mest synlig på skadat och splittrat hår. Tillverkaren garanterar omfattande hårregenerering. Oljan är avsedd att bygga om, återfukta och lysa upp stråna. Det skyddar dem mot mekanisk skada och tar hand om hårändarna.

DIREKTIV:

Gnid en liten mängd olja i dina händer för att värma upp det och applicera jämnt på trådarna. Applicera helst oljan på fuktigt hår direkt efter tvätt. Det finns ingen anledning att skölja det. Det kan också appliceras på torrt hår för att styla och tämja det. Det kommer att vara perfekt som en dagomsorg för hårändamål.

FÖRDELAR:

 • bra pris
 • diversitet av oljor ingår
 • snabb reparation
 • lättviktig formel, väger inte ner håret
 • paraben och silikonfri
 • SLS och SLES-fri
 • effektiv
 • olika användningsområden
 • vårdar hårändarna

NACKDELAR:

 • liten kapacitet; kosmetiken tar slut snabbt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.