Dabur, AMLA HÅROLJA

Vår åsikt:

Dabur Company grundades 1884 i Calcutta. Dess produkter är baserade på traditionell medicin i det antika öst som kallas Ajurwerda. Det är det mest kända varumärket i Indien. De flesta av de ingredienser som används för att skapa naturliga oljor är inspirerade av östens filosofi. Inte undra på att de håroljor som Dabur producerar är så populära.

Amla Hair Oil är definitivt värt att nämna.

Dabur-Amla-hair-oil

BESKRIVNING:

Amla Hårolja är en original indisk hårolja och i årtionden som används av kvinnor i den regionen. Det utvidgades nyligen utanför Indien och blev snabbt en världsomspännande träff. Den innehåller extrakt av Phyllanthus emblicafrukten, vanligtvis kallad ”Indiskt krusbär” eller helt enkelt amla.

Amla (Phyllanthus Emblica Fruktextrakt) har varit känd i århundraden och med vilja använts av indiska kvinnor för vård av deras långa, tjocka, starka hår. Efter regelbunden användning är hårbotten frisk, rötterna är näringsrika och starka, håret är glänsande och topparna splittras inte. Amla stimulerar hårväxt eftersom det verkar direkt på hårceller och folliklar. Dessutom ökar det sin styrka, förbättrar flexibiliteten. Försenar hårets åldrande och förhöjer dess färg. Håret blir tjockare och mer elastiskt. Dessutom kan du märka färre hår på borsten.

Dabur-produkten innehåller också andra oljor utöver det berömda Phyllanthus Emblica Fruktextraktet.

 • Rapsolja (Oleum Rapae) skyddar skört hår och underlättar kamning. Skyddar hår, vars ägare älskar att torka och platta. Speciellt lämplig för hår med hög porositet. Det innehåller föryngrande vitamin E och en mängd mineraler för att stödja ordentlig hydratisering av hår och förhindra sprödhet och förlust.
 • Palmolja (Elaeis guineensis Olja) – perfekt för moget hår och extremt dåligt skick. Det kommer att ta hand om jämnt, torrt hår. Dessutom har den ett högt innehåll av antioxidanter.
 • Söt mandelolja (Prunus Amygdalus Dulcis Olja) – är rik på vitaminer från ungdomar som: A och E. Det saktar åldringsprocessen, skyddar håret mot vattenförlust från cellerna. Skiner och hjälper till att regenerera även mycket torrt hår.
 • Rosmarinolja (Oleum rosmarini officinalis) – fungerar på torrt och skadat hår samt fett. Den har en värdefull egendom, som kan kallas: vårdnadshavare av rent hår. Det tillåter inte någon förorening från utsidan för att komma åt de inre delarna. Bakterier, damm och smuts kommer att hållas borta från håret och hårbotten.

Rikheten av dyrbara oljor bestämmer dess prestige. Förekomsten av igensättning av hårcellsparrafinen visar sig negativt.

Denna speciella olja har en grön färg och dess konsistens är vattnig. 100 ml av produkten kommer inte att vara länge, särskilt med långt hår. Det kommer i en rak flaska täckt med ett vanligt plastflaskhuvud. Därför är det inte lätt att applicera det på håret på grund av konsistens och sätt att applicera. En stor del av produkten spills helt enkelt.

Oljans doft, tyvärr, fungerar inte till dess fördel. Oljan har en stark lukt, som inte liknar någon växt eller frukt. Många Internetanvändare jämför det med lukten av malkulor, rengöringsmedel och toalettdesinfektionsmedel. Det är därför att hålla det på håret i två timmar kan bli ett problem.

SYFTE:

Olja är lämplig för alla hårtyper, men speciellt för kvinnor som har ett extremt skadat hår som kräver en omedelbar regenerering. På grund av dess doft är det inte ett populärt val för personer som har lågt porositetshår och bara vill ge ett gott skydd. Många internetanvändare refererar till det som ”den ultimata räddningen” i den fruktlösa kampen för hårets regenerering och skönhet .

DIREKTIV:

Applicera en liten mängd olja på fingertopparna och massera försiktigt i hårbotten i 5 till 10 minuter. De bästa resultaten uppnås efter att ha lämnats på håret i minst två timmar under en varm handduk.

FÖRDELAR:

 • spektakulära effekter tack vare amlaoljextrakt
 • amlas effekter förbättras av andra oljor
 • tynger inte håret
 • testas och rekommenderas av kvinnor runt om i världen

NACKDELAR:

 • dålig doft
 • svår applicering
 • ineffektiv

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.