Davines OI OIL

Vår åsikt:

Davines skapar högkvalitativa kosmetika som är populära i frisörsalonger. Märket försöker göra snygga och högkvalitativa produkter och samtidigt ta hand om miljön.

Davines gillar att använda uppskattade och naturliga ingredienser, vilket också är sant med en hårolja med roucou-extrakt.

Davines-OL-OIL

BESKRIVNING:

Företaget är inte rädd för att kalla produkten „fullständigt förskönande blandningen”. Oljans uppgift är att tillfredsställa alla hårbehov. Achiote, från vilken roucouolja extraheras, är bland ingredienserna som gör oljan så mångsidig.

Roucou olja (Bixa Orellana) är tät och rik på värdefulla ingredienser. Det är överflödigt i betakaroten som ombygger skadad hårstruktur. Av denna anledning kallar indianer det “ungdomens dryck”. Det skyddar håret från skadlig UV-strålning, ökar motståndskraften och stimulerar till och med tillväxten. Den innehåller mycket ellaginsyra som neutraliserar fria radikaler och saktar håråldring. Det förhindrar förlust av täthet inuti fibrerna. Det påverkar den inre och yttre strukturen hos håret – regenererar inuti och skyddar utanför. Håret blir glänsande, stunsigt och lättare att styla.

Dessutom innehåller elixiret solrosfröolja (Helianthus Annus Fröolja / Solros Fröolja) som innehåller omega-6-syra. Det skyddar mot för tidigt håråldrande, lägger till, fuktar och reparerar hårstrukturen.

Bland ingredienserna i Absolute Beautifying Potion hittar vi också nya generationens syntetiska oljor – en blandning skapad i Davines laboratorier som gör att ett silikonskikt skyddar håret.

Davines Oil ger glans, och gör håret snyggt. Det väger inte ner håret och gör styling enklare. Det skapar en stark skyddande barriär som omger håret. Det saktar ner processer som är förknippade med att försämra hårfibrerna och påskyndar torkning.

Davines produkter är ganska kostsamma. Du måste betala en stor summa pengar för 50 ml serum. Om vi letar efter en produkt som är överflödig i naturliga oljor kan Davines svika: mängden roucouolja är inte imponerande.

Produkten har en mycket fin design: klar tunnformad flaska med en svart etikett som passar en plastpump färgmässigt. Flaskan är unik – Tillverkaren gav upp den orientaliska stilen som är karakteristisk för de flesta produkter som innehåller oljor. Glamourminimalism är bäst att definiera både i fråga om oljans förpackning och kapacitet.

Pumpen löper smidigt. Tyvärr slits den ut snabbt. Doften är inte fantastisk.

SYFTE:

Produkten har skapats för alla hårtyper. Davines Oil är en kosmetisk beredning som innehåller en olja snarare än en vanlig olja. Det är en mycket prestigefylld kosmetik som ger omedelbar näring samt förbättrar utseendet och tillståndet hos håret. Det kan användas för att berika ditt hårbalsam.

DIREKTIV:

Davines Ol Oil ska appliceras på fuktigt eller torrt hår. Beroende på hårets tjocklek och densitet rekommenderas 3-4 eller flera droppar av produkten. Doseringen ska anpassas till de individuella behoven och hårets tillstånd.

FÖRDELAR:

  • innehåller en extra olja som erbjuder starka regenererande och föryngrande egenskaper
  • omedelbar åtgärd, spektakulära effekter
  • enkel applicering
  • väger inte ner håret
  • mycket trevlig flaska

NACKDELAR:

  • liten kapacitet, ineffektiv
  • obehaglig, irriterande doft

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.