Dove Advanced Hair Series, Pure Care Dry Oil

Vår åsikt:

Dove olja för alla hårtyper är nästan identisk version av Dove-olja för moget hår. Det har lika snygg look och nästan samma doft. Den enda skillnaden är ingredienserna som ska ge optimala effekter på alla hårtyper. Det är en del av serien som har baserats på oljor som är huvudingredienserna i produkten.

Det är mycket bra alternativ till naturliga oljor som finns i butiker som erbjuder naturkosmetik.

Dove-Advanced-Hair-Series-Pure-Care-Dry-Oil

BESKRIVNING:

Informationen på förpackningen säger att Dove Oil är berikad med afrikansk macadamia olja – Det är alldeles för blygsamt eftersom kosmetiken innehåller mer värdefulla oljor som är värda att nämna:

 • Huvudingrediensen är den ovannämnda macadamiaoljan (Macadamia Ternifolia Fröolja). Det är en av de mest populära håroljorna på grund av den otroliga absorptionen. Det tränger in i håret omedelbart. Det lämnar hårstråna lätta och tynger inte ner med fet struktur. Det börjar kampen för skönhet när den är inne i håret: Omega-7 fettsyra (oleopalmitic) gör håret friskt, tätt och tjockt.
 • Hög mängd kokosnötsolja (Cocos Nucifera Olja) vilket ger dehydrerade, svaga och torra hår omedelbar lättnad. skyddar mot skadlig UV-strålning.Sötmandelolja (Prunus Amygdalus Dulcis Olja) – mjukar håret och stärker dess skyddande barriär.
 • Solrosolja (Helianthus Annus Fröolja/Solros Fröolja) är överflödig i karoten och E-vitamin; stimulerar produktionen av kollagenfibrer, vilket hindrar åldringsprocesser.
 • Palmolja (Elaeis Guineensis Olja) – tack vare antioxidanter som ingår, kämpar det för fria radikaler och regenererar hår.
 • Granatäpplefröolja (Punica Granatum) – mycket lägre mängd i jämförelse med versionen för moget hår. Det stoppar åldringsprocessen mycket effektivt.

Ovanstående oljor är de viktigaste ingredienserna i Dove Pure Dry Oil. Du behöver inte vänta länge på effekterna. Självklart beror det på hårtypen och skadorna men du kommer att observera resultat efter första användningen.

Tillverkaren såg till att kosmetiken innehåller ofarliga och flyktiga silikoner som inte kommer att skada vårt hår, utan ger det styrka och skydd istället.

Den enda svagheten hos produkten är flytande paraffin som säkert inte finns där för att förbättra ditt hår.

Dove Pure Care Dry Oil har en mycket fin förpackning: snygg glasflaska som rymmer oljan av vacker honungsfärg. Vi får ett intryck av att kosmetiken har skapats med stor omsorg och uppmärksamhet. Oljan är effektiv och har en trevlig doft. Flaskan innehåller 100 ml av preparatet. Dove Pure Care Dry Oil håller länge.

SYFTE:

Pure Care Dry Oil är utformad för alla hårtyper så även för fett hår. Oljan är lätt och tynger inte håret. Den absorberas helt och lämnar inte en fet hinna. Dess uppgift är att göra håret glänsande, skydda topparna och regenerera. Det mjukar mycket bra och hjälper till med styling av håret.

DIREKTIV:

Det finns tre sätt att använda:

 1. Sprid 3-4 portioner på tvättat och fuktigt hår, från mitten och flytta nedåt.
 2. Applicera oljan på håret innan du tvättar och låt det stå i 30 minuter.
 3. Applicera oljan på torrt hår för att komplettera och stärka daglig hårvård.

Var och en av oss har olika hår så det är en bra idé att prova alla tre användningsmetoder och välja den mest lämpliga.

FÖRDELAR:

 • mycket bra val av konditioneringsoljor
 • lätt formel, tynger inte håret
 • mångsidighet: olika hårtyper och olika behov
 • Elegant förpackning innebär hänsyn till produkten och kunden

NACKDELAR:

 • flytande paraffin bland ingredienserna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.