Dove Advanced Hair Series. Serum in-oil

Vår åsikt:

Dove Företag har betrodda håroljor. Detta är ett annat kosmetiskt material som innehåller sammansättningen av upp till 4 naturliga oljor. Det är dock unikt eftersom det inte har de egenskaper som är typiska för vanliga oljor.

Vad skiljer det från andra produkter?

BESKRIVNING:

Dove Advanced Hair Series. Serum in-oil är en unik kosmetik. Företaget har kombinerat kraften av eteriska oljor med intensiteten i ett serum. Detta resulterade i en innovativ produkt: oljeserum för hår. Tillverkaren hävdar att serumet får dubbla kraft, eftersom det kombinerar kraften av näringsoljor och intensivt koncentrerat serum.

Oljan tar hand om håret på ytan genom att försköna och ge glans. Serumet tränger in i interiören, och det börjar striden om vackert hår genom att regenerera och reparera det. Huvuduppgiften för Dove-fettigt serum är att förbättra hårets utseende under reparation. Serum innehåller upp till fyra värdefulla oljor. Det är värt att beskriva dess egenskaper.

Kokosnötsolja (Cocos Nucifera Olja) – skyddar hårets yttre skikt. Det tillåter inte att höja nagelbanden eller lämna en obehaglig, oljig beläggning. Det närmar och kompletterar defekter på hårets yta. Dessutom skyddar den mot skadlig UV-strålning.

Palmolja (Elaeis guineensis Olja) fuktar och mjukar upp håret. Fungerar bra på mycket torra och skadade hårstrån. Ger elasticitet och jämnhet.

Solros (Helianthus Annus Fröolja / Solros Fröolja) fuktar och konditionerar håret mycket bra. Tillägger också glans och stärker försvagade hårstrån.

Mandelolja innehåller cirka 60% EFA, en stor mängd protein som är byggnadsblocket i hår- och hudvävnaden. Det har ett antal mineraler och vitaminer (vitamin E, PP, fosfor, magnesium, kalcium och järn). Det är ett utmärkt balsam för torrt, extremt skadat hår.

Serumet innehåller ett UV-filter och en lätt och ofarlig silikon som heter Fenyl, vilket effektivt skyddar hårtopparna från skador och splittring. Det förbättrar strukturen av skadat och brutet hår. Glattar och skyddar mot hetluft från torktumlaren. En bra silikon ingår i Dove Serum in-oil en förtjockande och oljande komponent med ett konstigt namn Amodimethicone. Det underlättar kamning och förhindrar torrhet.

Produkten innehåller ett antal ämnen för att förhindra förlust av vatten från håret. De fuktar och skickar håret mycket effektivt.
Inte glorierande, tyvärr är användningen av paraffin från företaget, som är en produkt av destillation av råolja och gör inte något bra för håret. Det absorberar smuts och bakterier. Blåser positiva ämnen från att penetrera djupt in i håret. Okej, Dove.

Serumet har en mycket trevlig doft. Dess lukt har ingenting att göra med oljor, det är intensivt fruktigt.

Flaskan har en liten volym (50 ml) och tyvärr kommer kosmetiken inte att vara länge. Serumet är utrustat med en liten guldpump, som måste drivas ganska starkt och kraftigt till arbete.

Dove Serum in-oil presenterar ganska trevligt – Plastflaskan hålls i varma orangefärgade toner. Färgerna blandar sig snyggt och i mitten ser du tydligt att oljan har en inte för tjock konsistens.

SYFTE:

Dove Serum in-oil är designad för alla kvinnor som har ett mycket grovt, sprött, orubbligt hår. Detta är en avancerad behandling som ger dubbla effekter av starka serum- och näringsoljor. Tar väl hand om hårets ändar. Dessutom absorberar den snabbt och tynger inte håret. Därför kan även kvinnor som har oljigt hår säkert nå produkten.

DIREKTIONER:

Serumet kan appliceras på vått hår, omedelbart efter tvättning (3-4 portioner av preparatet) eller på torrt hår (1 servering). De ska appliceras från medellängd mot ändarna.

FÖRDELAR:

  • en innovativ kombination av serum och olja
  • fyra värdefulla oljor i kompositionen
  • lättviktig formel, tynger inte håret
  • snabb, problemfri applicering
  • bra paketering
  • frisk, trevlig, blommig doft
  • användning av ofarliga silikoner

NACKDELAR:

  • består av ett paraffinvax
  • ibland fungerar inte pumpen ordentligt
  • liten kapacitet på produkten

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.