Dove Advanced Hair Series

Vår åsikt:

Dove Företaget begränsar inte bara den positiva effekten av oljor till specialiserade formuleringar. De är också komponenterna i schampo och hårbalsam.

Speciellt rik på sådana värdefulla ämnen är Advanced Series balsam för torrt hår och tråkigt hår från Dove.

 

Dove-Advanced-Hair-Series-Pure-Care-Dry-Oil-Dull-and-Dry-Hair

BESKRIVNING:

Produkten innehåller tre oljor.

Kokosnötsolja (Cocos Nucifera Olja), närmar sig hår, ger mineraler för skadat och försvagat hår. Det är en källa till zink, kalium och magnesium. Den stänger hårsäckarna, så att de blir släta och glänsande. Dessutom kompletterar den proteinbristen.

Macadamiaolja (Macadamia Ternifolia Fröolja) absorberas snabbt i håret. Oroa dig inte, det kommer inte att lämna en tung, fet film. Den omfattar en enomättad fettsyra av omega-7 (palmitolsyra). Det är huvuddelen av talg, som finns i våra hårsäckar. När du kompletterar bristen kommer du att lämna ditt hår i ett bra skick. Det kommer även att förbättra de processer som förekommer i dem. Genialt föryngrar håret och förhindrar det från förlust av fukt. Fungerar bra även för mycket torrt hår.

Mandelolja (Prunus Amygdalus Dulcis Olja) – innehåller en mycket stor mängd vitamin A och E. De kallas vitaminerna för ungdomar. De hjälper till att behålla hårets motståndskraft och sänka åldringsprocessen. Olja tillåter inte vattenförlust av hårceller. Det återställer torra, skadade lockar och det blir en stor frälsning för sprött hår. Dessutom kommer det inte att leda till ytterligare fiberskador, men kommer att återfuktas, stärka och lägga till glöd. Håret kommer att återfå vitalitet.

Balsamets huvuduppgift är att ge näring och släta håret. Det blir hälsosammare och mjukt. Dessutom innehåller det ett särskilt komplex av keratin (Keratin Repair Actives) som syftar till att bygga om hårfibrerna, ge elasticitet och stänga hårsäckarna. Strax efter applicering kommer vårt hår att bli otroligt mjukt och du kommer att kunna märka en omedelbar förbättring i dess skick. Inget mer krusigt, matt grovt hår. Dessutom finns det inga tangles och det är lättare att borsta det.

Pure Conditioner Care Dry Oil har en fin doft av honung kombinerat med karamell. Den kommer i ett stort vitt rör med en kapacitet på 250 ml. Det räcker för 2-3 månaders användning. Förpackningen är tillverkad av en mycket flexibel plast som inte orsakar några problem med att klämma balsammen på handen. Tyvärr syns flaskans lock lite nedslående. Det är ganska grovt, och öppningen kräver lite mer ansträngning (speciellt när du håller balsam med våta händer).

Vad som är viktigare är att det är en trevlig överraskning att så många som tre oljor används i denna beredning. Å andra sidan introduceras stora mängder alkohol (det är på listan före oljan!) till produkten, är det inte en bra idé.

SYFTE:

Dove conditioner Pure Care Dry Oil är konstruerad för torrt och skadat hår. Det ger fuktighetsgivande och utjämningsegenskaper. Effekterna är synliga omedelbart. Ditt hår får inte bara vackert utseende. Det blir också väldigt mjuk, silkeslen och luktar vackert. Med tiden uppfattas mindre skada på håret.

DIREKTIONER:

Dove Pure Care Dry Oil ska användas efter schamponering, vått hår, undviker rötterna . Låt det vara på håret i en minut och skölj väl.

Fördelar:

  • kraften i tre välvalda oljor
  • aktiv återuppbyggnad av keratin
  • omedelbar effekt av näring och glans
  • håret tämjas och mjukgörs
  • stor paketering

NACKDELAR:

  • uppmärksamhet på den stora mängden alkohol i kompositionen
  • locket orsakar problem vid öppningen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.