Dove Nutritive Solutions Nourishing Oil Care

Vår åsikt:

Inte utan anledning är Dove Company ansedd vara en expert på skönhetsområdet.

Alla hårvårdsprodukter som främjas av detta varumärke är välutvecklade och balanserade för att ge hår maximal vård och näringsämnen.

Dove-Nutritive-Solutions-Nourishing-Oil-Care

BESKRIVNING:

När de har skapat ett tvåfasigt hårbalsam Nourishing Oil Care har företaget satt för bekvämlighet och bekvämlighet. Balsamet kommer i en lång flaska som liknar en hårspray. Genom behållaren kan du se de två separerade komponenterna i produkten. De kallas: faser. Var och en av dem har en annan uppgift att uppfylla på håret:

Första fasen av balsamet är berikad med värdefulla oljor (söt mandel, argan, kokosnöt). Det är utformat för att ge näring och återskapa skadat, trött hår. Lätt konsistens gör att oljans mikroskopiska partiklar omedelbart kommer in i hårets inre och där börjar deras kamp för varje hårcells skönhet. Active Fibre teknik som används i denna fas av kosmetiken ger omedelbara effekter. Det betyder att de aktiva ingredienserna snabbt och enkelt når även de minsta delarna av hårfibrer.

Den andra fasen – den här är tyngre och stannar på botten av flaskan. Det är utformat för att ge omedelbar utjämningseffekt, tämja och underlätta styling utan att väga ner och klibba håret. Micro Fuktteknik – eller ”hydrering på cellnivå” är ansvarig för tillräcklig hydratisering av håret och ger en unik mjukhet. Detta lager av Dove Nutritive Solutions balsam säkerställer lämplig nivå av hydratisering för kvinnor som lider av problemet med torrt, krusigt hår.

Det är värt att nämna de fördelaktiga effekterna av de oljor som används i balsam (eftersom de är huvudpersonerna i denna kosmetiska odyssée).

Mandelolja (Prunus Amygdalus Dulcis Olja) är ofarlig och mycket mild, och kan därför användas även för barnomsorg. Innehåller cirka 50% EFA (bra fettsyror stimulerar ordentliga processer i hela kroppen, inklusive de i håret) och ett antal vitaminer A, E, D och B-vitaminintervallet..

Arganolja (Argania Spinosa Kärnolja) är en kosmetisk hit, eftersom den har unika egenskaper att rekonstruera hudens hydrolipida film. Ger håret stark fukt från insidan.

Kokosnötsolja (Cocos Nucifera Olja) förutom de skyddande och anti-rufsegenskaperna, rensar den också från alla toxiner och föroreningar.

Balsamet kommer i en stor (200 ml), fin plastflaska som är dekorerad med trevliga färger. Kosmetiken är utrustad med en pump som gör det lätt att applicera samtidigt som man förhindrar att man sprutar för mycket av produkten. Detta gör det väldigt effektivt. Pumpen fungerar bra utan stutrar. Dessutom gör flaskans mattfärg det bra att hålla och förhindrar att glida från din hand.

SYFTE:

Dove Nutritive Solutions Nourishing Oil Care är konstruerad för torrt och krusigt hår, men det fungerar bra även på håret med en tendens till olja. Det ska fördelas från hälften av hårets längd mot ändarna för skydd och näring.

DIREKTIV:

Behållaren ska skakas tillräckligt bra för att två tillåter att lagren sammanfogas. Detta kommer att säkerställa att man sprutar proportionerliga mängder av tvåskiktsskyddet på håret. Det kan användas på torrt eller fuktigt hår direkt efter tvätt. Det behöver inte sköljas. Det är mycket lätt att använda och lämnar inte en obehaglig, fet film på håret.

FÖRDELAR:

  • bekvämligheten och användarvänligheten
  • lättviktig, tvåfasig formelskonditioner sticker inte och väger inte ner håret
  • ett stort antal välvalda oljor
  • ger näring och skyddar håret
  • en trevlig doft som håller på håret
  • omedelbar utjämning och tämjeffekter

NACKDELAR:

  • ett stort antal dimetikon som kan täppa upp hårcellerna och blockera absorptionen av bra ingredienser.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.