Dove Pure Care Dry Oil

Vår åsikt:

Dove-produkten har en vacker och elegant förpackning – en glasflaska med en dispenser.

Det är skapat för moget hår och berikat med granatäpplefröolja som erbjuder anti-aging prestanda.

Dove-Pure-Care-Dry-Oil-Restorative-Treatment

BESKRIVNING:

Doveförberedningens roll är att ta hand om hår som behöver specialskydd. Den viktigaste oljan i produkten är granatäpplefröolja (Punica Granatum) som har varit känd i åratal för dess anti-aging egenskaper. Oljan innehåller mer eller mindre 70% av punsyra. Syran tillhör gruppen omega-5 syror och bekämpar tecken på hår och hudåldrande. Granatäpplefröoljan är inte den enda som ingår i kosmetiken. Det finns fem mer värdefulla oljor.

Kokosnötsolja (Cocos Nucifera Olja) – fuktar, tar hand om hårtoppar och tar bort skadliga ämnen från håret. Det kommer att förhindra att föroreningar tränger in i håret.

Sötmandelolja (Prunus Amygdalus Dulcis Olja) – regenererar håret från rötterna till toppar försiktigt gör håret starkt skyddar mot skadligt inflytande av fria radikaler; håller håret hydratiserat.

Solrosolja (Helianthus Annus Fröolja/Solros Fröolja) – hög koncentration av omättade fettsyror (forskningen har visat att solros innehåller 80-90% av syrorna). Det förhindrar elektrifierat och torrt hår.

Palmolja är nästa (Elaeis Guineensis Olja) – fuktar starkt och regenererar hår, stärker hårbotten.

Macadamiaolja (Macadamia Ternifo lia Fröolja) – populär i kosmetika på grund av en fantastisk absorption. Det påskyndar torkning, eftersom det dämpar vattenpartiklarna. Det samverkar med talg som produceras av vår organism och reglerar således dess produktion.

Oljorna förstärker naturligt skyddande hårbarriär, fuktar, gör håret fjädrande, tar hand om skadade, spröda och torra hårändar, kämpar mot fria radikaler, tämjer hårstråna, återställer och förhindrar rufs. Dessutom stoppar de åldringsprocesserna. Majoriteten av de ovannämnda oljorna erbjuder en fantastisk absorption, därför väger inte produkten ner håret. Solskyddsmedel, som ingår i Dove Pure Care Oil, skapar ett naturligt hinder som skyddar mot solstrålens effekter.

Dove Pure Care Dry Oil ser riktigt bra ut – kommer i en fin glasflaska. Flaskan är praktisk och har en pump som möjliggör en exakt användning av produkten.

Oljan inuti flaskan ser ut som honung som är skyldig att göra livet för vårt hår sötare. Doften är också söt såväl som känslig och trevlig. Kosmetiken är effektiv – 100 ml håller länge.

DIREKTIV:

Det finns flera sätt att applicera oljan:

 1. Sprid 3-4 portioner på fuktigt och handdukstorkat hår, starta från mitten och flytta neråt; Inget behov av att skölja.
 2. Applicera det för att torka håret efter tvätten – Ditt hår blir mer intensivt fuktat och mer fjädrande och glänsande.
 3. Under hårkonditioneringsbehandlingar, lägg den till en balsam eller mask för hårbehandling, vilket kommer att intensifiera kosmetikens verkan.

SYFTE:

Det rekommenderas för damer som oroar sig för att deras hår påverkas av tidens gång. Kosmetikens huvuduppgift är föryngrande av hår och återskapande av extremt skadat hår. Det kan också användas om det är riktigt trött hår, t.ex. på grund av frisyrbehandlingar som permanent våg, lockning, plattång, vanlig hårfärgning, blekning. Oljan ger hår med omfattande anti-aging. Intressant är det den enda oljan, i det kosmetiska erbjudandet, riktat mot moget hår.

FÖRDELAR:

 • mycket smart förpackning
 • sex oljor bland ingredienserna
 • solskyddsmedel
 • släpper och tämmer strängerna
 • väger inte håret ner
 • effektiv
 • trevlig doft
 • mångsidig användning

NACKDELAR:

 • oljan innehåller tvättmedel som inte underlättar penetrering av fördelaktiga ämnen i hår
 • slick pump som gör applikationen svårare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.