Eveline Cosmetics, Fantastiska oljor

Vår åsikt:

Eveline Cosmetics är en av de största polska kosmetiska tillverkarna. Företagets produkter exporteras nästan över hela världen (65 länder, 5 kontinenter). Märket präglas av innovation, professionalism och kunskap om de senaste trenderna i kosmetika som är lämpliga för hud och hårvård. Det är därför inte förvånande att Eveline Cosmetics snabbt började släppa ut produkter baserade på naturliga oljor.

Vad är de i jämförelse med andra? En av de mest intressanta produkterna är den torra oljan för ansikte, kropp och hår.

Eveline-Cosmetics-Amazing-Oils

BESKRIVNING:

Produkten överraskar med mångsidighet i användningen. Den kan användas på ansikte, kropp och hår. I detta avseende uppfyller det verkligen kriterierna som karakteriserar naturliga oljor, eftersom rena naturliga oljor har exakt samma egenskaper. (Men vissa naturliga oljor är ätbara, men Eveline är inte). Dessutom är det värt att nämna att kompositionen innehåller stora mängder av två värdefulla oljor.

  • Arganolja (Argania Spinosa Kärnolja) – perfekt för skadat, svagt hår. Rekommenderas för alla som ofta genomgår olika typer av hårbehandlingar på salongen.
  • Macadamia Oil (Macadamia ternifolia Fröolja) – är en väldigt lätt olja som inte väger ner håret och lämnar ingen fet film på ytan. Mycket väl absorberad av både hår och hud. Den består av en unik, enomättad fettsyra från gruppen omega – 7 (palmitolsyra). Det kompletterar bristen på värdefulla komponenter, som är ansvariga för hydrering och näring av ditt hår. Denna syra är också en del av talg som produceras av vår kropp. Bristen på det orsakar åldrande av hud och hår. Dessutom är det en bra fuktkräm.

Eveline Amazing Oils innehåller mycket höga nivåer av naturliga oljor och många silikoner, men lyckligtvis är många av dem ofarliga eller flyktiga.
Den här regenererande torroljan innehåller också E-vitamin, som kallas vitamin av ungdomar.

Produkten imponerar med dess mångsidighet att använda. Det är en idealisk kosmetik för resan eller semestern. Det ersätter kroppslotion, emulsion efter solbad, ansiktscreme och hårbalsam. Det absorberar snabbt och ger ett ljust glöd.

Men denna mångsidighet garanterar inte en långvarig användning. 150 ml av produkten går åt mycket snabbt, trots att den är relativt effektiv.

Produkten levereras i en enkel, platt plastflaska med ett guldigt, fint klistermärke. Den är utrustad med en finfördelare, vilket underlättar sprutning av produkten på hår och kropp. Doseringsoljan är lite förvirrande, det är lätt att sprida för mycket. Förstärkaren är skyddad av ett litet genomskinligt lock, vilket tyvärr är mycket svårt att öppna.

SYFTE:

Olja är lämplig för alla hårtyper, speciellt de som kräver intensiv regenerering. Det kommer också att ta hand om extremt torr hud genom att fukta och stärka den. Det är universellt, särskilt användbart när du reser, eftersom det kommer att ersätta ditt hårbalsam, lotion, after sun- olja och till och med ansiktscreme.

DIREKTIONER:

Produkten kan användas på ansikte och kropp (applicera den på torr eller våt hud med cirkulära rörelser). När det gäller hårvård, applicera det antingen på vått eller torrt hår. Den bifogade förstärkaren gör det lättare att spruta på hela längden på ditt hår. Du kan använda den bara i topparna för att skydda dem från att dela upp dem.

FÖRDELAR:

  • stor mängd värdefulla oljor
  • bra doft
  • mångsidighet att använda (kan framgångsrikt ersätta flera kosmetika)
  • enkel och snabb applicering
  • ganska effektiv
  • lätt formel, lätt och snabbabsorberad

NACKDELAR:

  • innehåller en stor mängd silikon och andra komedogena substanser
  • locket är ganska halt, det är svårt att öppna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.