Farouk Kardashian Beauty

Vår åsikt:

Olja med extrakt av svart kummin har varit designad av Kardashian-systrarna för Farouk, ett välkänt och uppskattat företag i USA. Märket har fått sin popularitet tack vare effektiva och professionella produkter, som är betrodda av ett stort antal kvinnor och män.

Alla kosmetika som främjas av det här varumärket erövrade snabbt hela världen.

Farouk-Kardashian-Beauty

BESKRIVNING:

Oljan kommer i en liten (endast 15 ml), svart plastflaska. Den har en typisk orientalisk lukt av kummin. Produktens innehåll är en olja extraherad från små, svarta frön. Svart kumminfröolja (Oleum Nigellae Sativae) har varit känd i århundraden och är villigt använd i medicin. Det kan också kallas ”Faraos guld”. Idag bekräftar många studier dess fenomena effekter och bevisar att det stöder kampen för vackert hår. Oljan innehåller en hög koncentration omättade fettsyror – linolsyra, oljesyra, alfa-linolensyra. Också rik på vitamin E, beta-karoten, steroler, biotin, mikroelement och ett antal antioxidanter. Det är därför en slags elixir av ungdom som regenererar och föryngrar hår och påverkar processer som förekommer inuti cellerna. Lockar är stunsiga, glänsande och snygga. Oljan stimulerar också hårväxten och närmar sig ändarna.

Oljan från ”Kardashian-systrarna” innehåller mycket flyktiga silikoner och en stor mängd av denna värdefulla olja. Dessutom är det berikat med silkeproteiner som släter och fuktar håret, och ger mjukhet och elasticitet. Naturligt silke stöder regenerering av hår och stänger skalorna.

Kardashian Beauty Black Seed Oil har en lätt konsistens, absorberas snabbt och är effektivt – En droppe är tillräckligt för daglig hårvård. Innehållet i flaskan kommer säkert att hålla lite längre än en månad. Det gör inte ditt hår oljigt och det är lätt att distribuera. Tyvärr, förutom silikonerna, består det också av skadliga, tätande hårfibermineraloljor som stör verkliga ämnen.

Den lilla flaskan är väldigt praktisk, kan passa i en liten handväska, ficka, sminkväska och det skulle vara kul att ta med på semester. Men den svarta färgen gör det omöjligt att se hur mycket av kosmetiken som redan har försvunnit.

SYFTE:

Oljan är lämplig för alla hårtyper och ett utmärkt tillskott till din dagliga vård. Samtidigt kommer det att vara ett botemedel mot extremt torrt, krusigt och orubbligt hår. Det kommer även att lösa problemet med splittrande ändamål.

DIREKTIV:

Gnid i händerna en liten droppe olja och massera i torrt eller vått hår. Det kan också appliceras på hårtopparna.

FÖRDELAR:

  • en stor mängd svart kumminolja
  • högt innehåll av flytande silke
  • användningen av vänliga, gasformiga silikoner
  • effektiv
  • enkel applicering
  • absorberas fort

NACKDELAR:

  • inte alla kommer att tycka om den orientaliska, starka lukten
  • uppmärksamhet på skadliga mineraloljor
  • flaskan är mörk och det är inte synligt hur mycket olja som har använts.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.