Garnier Fructis. Miraculous Oil. Nourishing and Shine

Vår åsikt:

Garnier har särskilt tyckt om ädeloljor som används i kosmetika.

Även om det bara finns en liten mängd oljor i vissa kosmetiska preparat, erbjuder Nourishing and Shine Oil en stor koncentration.

BESKRIVNING:

Oljor spelar en nyckelroll i kosmetik – färre kemiska ämnen, mer naturliga. Det återspeglas i utseendet på flaskan som liknar en droppe av en olja. Förpackningen är väldigt snygg och estetisk.

Oljan innehåller två ädelmetalloljor:

 • arganolja (Argania Spinosa Kärnolja) – kallat flytande guld i Marocko – en av de dyraste och mest uppskattade oljorna i världen. Produktionen av en liter olja kräver trettio kilo frukt och åtta timmars arbete. Insatserna lönar sig emellertid. Arganolja har starka regenererande egenskaper och stoppar åldringsprocesser, eftersom det förbättrar återhämtningen av hårkutik. Kvinnor som har skört och torrt hår bör bli vänner med arganoljan.
 • kameliaolja (Camellia Oleifera Fröolja) – känd och använts i Japan i åratal, innehåller en unik ingrediens som villkorar hår: squalane. Det skyddar hudens och hårets lipidskikt och kontrollerar talgproduktionen. Intressant var att squalan endast var tillgänglig endast i dyra och exklusiva kosmetika. Nu kan vi alla lära oss om sin kraft att föryngra och återställa egenskaper. Kamelia fröolja har starka fuktighetsgivande och återbildande egenskaper samt innehåller vitaminerna A, B, E och skyddar mot skadlig UV-strålning.

Den goda nyheten är att oljan bara innehåller harmlösa silikoner, inklusive en flyktig. Det har också en liten mängd alkohol och doftämnen.

Tillverkaren garanterar sin effekt och faktiskt kan effekterna av regenererat och näringsrikt hår observeras snabbt. Kosmetiken gör håret glänsande men väger inte ner alls. Den har en mycket trevlig doft: känslig och lite orientalisk.

Dessutom hjälper produkten att avlägsna håret – goda nyheter för kvinnor som kämpar med torrt och trassigt hår efter tvätt.

Flaskan erbjuder 150 ml olja, vilket är väldigt imponerande i jämförelse med andra oljor.

“Mirakulös olja” har en bekväm och funktionell pump som gör doseringen enklare och oljan effektivare.

SYFTE:

Oljan är mångsidig: designad för alla hårtyper så att du kan köpa den tillsammans med din vän innan du går på semester. En kosmetik, mer utrymme för bagage. Det gör håret glänsande och ger det näring; tar hand om och tämjer hårtoppar. Det återställer och lämnar en fin doft på håret; skyddar mot solen.

DIREKTIV:

Det finns tre användningsmetoder:

 1. Innan du tvättar, som en oljemask, lämna den på håret i minst 30 minuter, tvätta sedan med ett schampo.
 2. Tillagd till din favorit hårmask eller balsam (en del är tillräckligt). Använd en mask eller balsam som vanligt.
 3. Appliceras på torrt hår – som en snabb, förskönande och tämjande hårbehandling.

FÖRDELAR:

 • Hög koncentration av högkvalitativa konditioneringsoljor
 • utformad för alla hårtyper
 • omedelbar effekt
 • stor kapacitet (150ml)
 • trevlig, något orientalisk doft
 • trevlig flaska

NACKDELAR:

 • liten och lite smidig doseringsknapp

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.