Garnier Fructis. Mistoljor för torrt, skadat, sprött hår

Vår åsikt:

Garnier Fructis Triple Nutrition Miraculous Oil Spray för torrt hår.

Garnier-företaget är inte rädd för att få innovativa och överraskande produkter till marknaden. I sitt erbjudande möter vi kosmetika som är svåra att hitta någon annanstans (till exempel en speciell behandling för blont hår som förhindrar gula toner eller en ”exuberansaktivator” som kommer i ett rör).

När det gäller de populära håroljorna, lämnas inte Garnier något kvar, tvärtom gick ett steg framåt och lanserade en oljematt för torrt, skadat och sprött hår.

 

BESKRIVNING:

Olja i spray var skapat på ett annorlunda sätt. Det liknar en kroppsdeodorant. Tillverkaren ser till att mikrospray -formeln ger maximal absorption av de tre skönhetsoljorna som stängs i en aerosol. Oljor, som härrör från mango, aprikos och söt mandel som ingår i produkten, ger högt skydd och håret inre näring.

Mangoolja (Mangifera Indica Fröolja) innehåller värdefulla vitaminer B, C, E, karoten och skyddar håret mot skadlig UV-strålning. Dessutom mjukar och regenererar håret.

Apricosolja (Prunus Armeniaca Kärnolja) är en absolut hit när det gäller mångfalden av essentiella fettsyror. Det tar hand om den korrekta processen med fördelaktiga processer i håret.

Sötmandelolja (Prunus Amygdalus Dulcis Olja) regenererar både hår och hud mycket bra och reparerar därmed eventuella skador på ytan och inuti håret. Det är också extremt känsligt.

Alla tre oljorna kommer att ge näring till ditt hår och ge ett omfattande skydd. Men i Fructis-oljan i spray är oljans mängd inte häpnadsväckande, varför det knappast förväntas märka någon synlig, revolutionär, hårregenerering. Tyvärr tillåter detta andra, inte alltid vänliga ämnen (som alkohol) att visas i produkten. När det gäller näring och reparation kommer utan tvekan andra preparat som finns tillgängliga på marknaden att ge mycket mer professionell vård till håret. Dessutom fungerar misten mer som ett hårbalsam istället för en olja. Det rekommenderas inte som en specialbehandling på vägen till skönhet och håråterställning. Det är dock en bra idé för kvinnor som behöver ett ”spektakulärt skott” till håret. En omedelbar förbättring av utseende, tillstånd och glans av hår garanteras. Människor når inte för det, för att de kan känna sig obekväm av den intensiva, fruktiga och mycket orubbliga doften … som sitter länge i håret.

Du kan dock inte förneka att denna innovativa spray ger hårbehandling – det kan vara ett utmärkt, dagligt tillägg till professionella oljor som används för oljning. Denna speciella form av förstärkaren gör misten väldigt lätt och luftig. Följaktligen väger det inte ner det. Dessutom innehåller den sådana ingredienser som lätt kan tränga in i håret, skydda det från insidan. Produkten är torr, men torkar inte håret.

Kapaciteten är 150 ml, vilket tyvärr inte räcker länge, speciellt eftersom det kan användas flera gånger om dagen.

SYFTE:

Producenten anger att produkten är avsedd för torrt, sprött och skadat hår. Dock kan någon typ av hår dra nytta av oljan i sprayen. Dess lättviktsformeln väger inte ner det, och därför kan även ägarna av fettigt hår använda produkten för att ge sitt hår glans och ett hälsosamt utseende. Man kan bara argumentera över ”reparations” -egenskaperna hos balsam, det refererar mer till att ”förbättra” utseendet på hår och frisyrer snarare än fördjupad regenerering och reparation.

DIREKTIONER:

Produkten kan sprutas på håret före borstning, för att omedelbart tämja de orubbliga stråna. Det kommer att hjälpa till med styling och lämna en fin, fruktig doft.

Om håret, av någon anledning, har en tendens till en obehaglig rufs hela dagen eller förlorar flexibilitet, kommer denna produkt att vara ett botemedel. Användningen av Fructis-olja i spray ger omedelbart mjukhet, elasticitet och glans.

Dessutom kom många bloggare på ett annat sätt att använda produkten… Applicera det bara på fuktigt hår, omedelbart efter tvättning. Detta är ett mycket bra patent för damer som har extremt torrt hår.

FÖRDELAR:

  • innovativa produkter
  • Ultralätt formel väger inte ner håret
  • Omedelbar förbättring av hårets tillstånd och utseende
  • taming och styling är snabb och enkel
  • vacker, fruktig doft
  • kan användas flera gånger om dagen

NACKDELAR:

  • för högt pris för en så liten mängd produkt, är mängden av den kvarstående produkten inte synlig genom flaskan.
  • de oljor som används i produkten kommer i mycket låg mängd

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.