Garnier Fructis – Split ends serum

Vår åsikt:

Garnier-företaget försöker möta kvinnors behov och deras önskemål om vackert, hälsosamt, välskött, perfekt hår. Märket är känt för användningen av kraften i oljor som är fördelaktiga för håret. En av dem, i århundraden värderad och älskad av invånare i Indien, är oljan extraherad från indiska Amlafrön. Företaget har använt företaget för att skapa ett unikt reparationsserum för torra och splittrade toppar. Vi pratar om den innovativa förberedelsen Split – end serum, ett bandage för splittrade ändar av extremt skadat hår.

Kommer det att fungera och faktiskt slå samman hårets toppar?

Garnier-Fructis-Serum-Goodbye-Damage

BESKRIVNING:

Varje kvinna ägnar särskild uppmärksamhet åt hårets toppar. Splitting och torra ändar kan ge många av oss sömnlösa nätter. Ibland brukar vi glömma att klippa håret regelbundet, och ändarna börjar omedelbart gå av. Eftersom vi är i konstant rusning tenderar vi att glömma hur mycket uppmärksamhet och tid som ska ägnas åt vårt hår.

Garnier skapade ett serum som kallas ”bandage” på skadade toppar. Den innehåller värdefulla oljor, kända i århundraden och värderas speciellt i Indien. Vi pratar om Amla (Phyllanthus Emblica Fruktextrakt), som extraheras från frukten av det indiska krusbäret. Sådan olja regenererar, ger näring och fuktar hår, som gradvis blir fjädrande och ger näring från insidan. Dessutom ökar oljan styrka och lägger till en spektakulär glans. Den indiska skatten ger omfattande skydd och regenerering.

Emellertid innehåller Fructis serum en mycket låg mängd av denna värdefulla olja. Den upptar sista platsen på ingrediensförteckningen. Dessutom finns det två ofarliga silikoner som har mycket starkare effekter. En av dem kallas cyklopentasiloxan – en flyktig silikon och basen för alla komponenter som används i serumet. Det låter skönhetsämnen penetrera djupt in i håret och ökar deras reparationskraft. Dimetikonol är en polymer bestående av organisk kiseldioxid och syre. Det är en stor och väldigt användbar ingrediens som används i hårvårdsprodukter eftersom det gör det mjukt och flexibelt. Dessutom stärker den immuniteten mot eventuella negativa yttre faktorer och kemikalier, skyddar håret mot skadliga olika väderförhållanden. Tack vare allt detta håller ditt hår i gott skick och är briljant fuktad. Det är han som är primärt ansvarig för konditionering och skydd av skadade ändar. Amlaolja hjälper bara lite med hela processen. Som ett resultat skyddar serumet ändarna mot skador, och i själva verket fungerar det som ett bandage för svagt hår, men kommer aldrig ”mend” ändarna (varje frisör och kosmetolog erkänner att det är fysiskt omöjligt).

Fructis Split Ends Serum bör inte behandlas som ett omfattande skydd och vård av skadade hårtoppar. Det fuktar, skapar en skyddande film och tämjer hår och lämnar samtidigt en mycket intensiv, karakteristisk för Fructis varumärke fruktig doft, avgudad av några kvinnor och lite underskattad av andra. Det rekommenderas att använda serumet som en behandling som kan komplettera den specialiserade hårvården. Därför, om du har en annan hårolja hemma – ge inte upp den. Dessutom bör Fructis Serum inte användas under lång tid. Efter avslutad flaska rekommenderas det att vänta några månader på grund av den höga alkoholhalten som kan leda till torrt hår.

Förpackningen av Garnier-serumet är mycket snyggt utformat: en flaska av tjock, fast plast som inte böjer sig i händerna under användning. Det har också en stor och pålitlig pump. Doften är mycket intensiv och konsistensen är som en typisk olja. Produkten kan lätt sprida sig på håret. En annan fördel med förpackningen är också etiketten – det är inte papper, så även om det oavsiktligt blir fett, kommer det inte att börja avskalas.

Slutligen några ord om kapaciteten. Det finns 50 ml av produkten, som tycks vara tillräckligt under en lång tid, det är därför ganska rimligt.

SYFTE:

Garnier Fructis Split Hair Serum är designat för alla som inte vill ha mer spruckna toppar och ständigt kämpar med rufsigt hår. Det skyddar ditt hår mot skador och tämjer det. Det gör det också lättare att styla. Det är dock inte sant att serumet ‘håller fast’ slitna toppar. Det är helt enkelt omöjligt.

DIREKTIONER:

Produkten ska appliceras på tvättat och fuktigt hår. Några droppar av kosmetiken är tillräckligt för att fördela på håret från mittenlängd neråt med fokus på hårets ändar.

FÖRDELAR:

  • användningen av bra, ofarlig silikon i produkten
  • omfattande skydd
  • tämjer hår
  • bra fruktig doft
  • skydd av hårtopparna från mekaniska skador
  • hållbar förpackning med en pålitlig pump

NACKDELAR:

  • mycket liten mängd amlaolja i produkten
  • stor mängd alkohol och parfym
  • kommer inte att ”slå samman” ändarna enligt tillverkarens anvisningar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.