Gliss Kur Ultimate Color, Bi-Phase Elixir

Vår åsikt:

En annan produkt från ”olje bi-fas” -området. Ett konkurrenskraftigt varumärke – Dove – har lanserat en mycket framgångsrik version av tvåkomponenterna. Ska Schwarzkopf-produkten få så många anhängare?

Gliss Kur Ultimate Color Bi-Phase är avsedd för speciell hårvård.

Det är utformat för att ta fram skönheten i färgbehandlat hår och ta hand om varje spets.

 

Gliss-Kur-Ultimate-Color-Bi-Phase

BESKRIVNING:

Balsamet kommer i en klar flaska med en finfördelare. Tack vare den här funktionen är användningen snabb och enkel. Det är ett mycket fascinerande utseende eftersom du tydligt kan se de två faserna av produkten separerad från varandra. (det lätta flyter på ytan medan det täta av en intensiv rosa färg är tyngre, så den hamnar på botten av preparatet).

Bi-fas balsam är en perfekt produkt att använda under sommaren. Det väger ner håret. Den lättare delen är lättare absorberad, vilket omedelbart ger ett ordentligt skydd för håret. Fasen som är ansvarig för utjämning och tämning, stannar på hårets yta. Dessutom ökar det också dess färg. Balsamet innehåller bara en olja, aprikoskärna (Prunus Armeniaca Kärnolja). Även om det visas på sjätte platsen på komponentlistan är det en mycket värdefull olja och dess effekter bör inte förminskas.

Det är en olja som innehåller en stark koncentration av fettsyror och vitaminer. Aprikoskärnolja ger kraftfulla fuktighetsgivande och närande egenskaper, vilket i själva verket är en viktig punkt i vården av färgat hår. Det har en anmärkningsvärd förmåga att tränga in i hårets celler, utan att lämna en oljefilm på ytan. På grund av separationen av produktens lättare fas, där oljan dominerar & ndash; Vi har en extra garanti för att hårets inre snabbt tränger in av den maximala mängd komponenter som ingår i Color Ultimate Bi-Phase-balsam. Färgbehandlat hår kräver dessutom exceptionellt skydd, eftersom det har tendens att släppa fukt, torka och till och med bli fräck i ändarna. Följaktligen bleknar färgen gradvis. Därför förlorar håret sin glans och tillstånd. Gliss Kur Ultimate Color Bi-Phase ger säkert hår med vad det behöver efter färgning: näring, förstärkning, regenerering och hydratisering och förbättring av färgen.

SYFTE:

Gliss Kur Ultimate Color Bi-Phase är utformad för färgbehandlat hår. 3D-Color-Luminance Technology genomsyrar omedelbart hårfärgen och belyser de enskilda hårstråna

DIREKTIV:

Produkten ska skakas före användning och sprutas på fuktigt hår omedelbart efter tvättning. För att betona hårets glans och färg ännu mer, applicera produkten på torrt hår, precis före styling.

FÖRDELAR:

  • en bi-fas formel som ökar effektiviteten
  • aprikoskärnolja som används i balsam
  • ger en vacker glans och djup färg till färgat hår
  • så lätt som en dimma, väger inte ner håret
  • väldigt enkel att använda
  • effekten av utfällningen av de två faserna i preparatet ser imponerande ut

NACKDELAR:

  • Uppmärksamhet på alkohol i kompositionen, det finns en hel del av det

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.