Gliss Kur Ultimate Color Oil Elixir

Vår åsikt:

Schwarzkopf företaget hittade snabbt sin plats på marknaden tack vare förberedelser som innehåller naturliga oljor i deras sammansättning. Dessutom lyckades man skapa en produkt som visade sig vara en toppkosmetik och började snabbt försvinna från hyllorna i de flesta apotek.

Pratar om Ultimate Color Elixir – olja för färgbehandlat hår med höjdpunkter.

BESKRIVNING:

Kosmetiken är så rik på komponenter av hög kvalitet som naturliga oljor, så att även kvinnor utan färgbehandlat hår vill ha det. Det anses vara ett högkoncentrerat balsam, djupt närande för ditt hår.

Gliss Kur Ultimate Color har en kort lista över komponenter, bara några kemiska och syntetiska ämnen (bra nyheter: mängden alkohol är också mycket låg). Den första fiolen spelar de eteriska oljorna. Det finns sju, och ingen av dem uppträdde av misstag. Därför hittar vi komponenter som solros, sesam, oliv, mandel, macadamia, argan och marulaolja. Var och en av dem har en fantastisk kraft att reparera och näring, och nu samlas de i en flaska! Oljor regenerera djupt, närma sig länge och föryngra. De ger så värdefulla för hälsa och skönhets-EFA (omättade fettsyror).

Solrosolja (Helianthus Annus Fröolja/Solros Fröolja) innehåller nästan 90% fettsyra, macadamia (Macadamia Ternifolia Fröolja) innehåller en unik syra från gruppen omega – 7, känd som palmolja, vilket, mycket effektivt, förhindrar tecken på åldrande. Macadamia kommer också att förlänga de fuktgivande effekterna och få fram sin vackra färg.

Sesamolja (Sezamum indicum Fröolja) skyddar håret inte bara från åldrande, men också från skadliga effekter av solstrålning och förbättrar deras tillväxt. För en effektiv återhämtning kommer följande oljor att vara ansvariga: olivolja (Olea Europaea Fruktolja) och mandeloljor (Prunus Amygdalus Dulcis Olja). Argan (Argan Spinosa Kärnolja) säkerställer tillräcklig hydratisering och stärker skyddsbarriären på håret och marula (Sclerocarya Birrea Fröolja) ger vitamin E och omättade fettsyror från gruppen omega – 6 och omega 9. En riktig skatt på allt som är värdefullt för ditt hår!

Tack vare oljorna blir ditt hår glänsande, snyggt, inte längre platt, med ökad volym och vitalitet. Dessutom kommer de att säkerställa att vård av hår behandlas väl och förhindrar att det förlorar sin glans. Skönheten utvinns och färgningens resultat kommer att vara upp till 10 veckor.

Gliss Kur Ultimate Color Oil kommer i en liten (75 ml) flaska med en röd pump som ser väldigt snygg och estetiskt ut. Pumpen måste vridas för att applicera preparatet, men ibland kan det vara problematiskt. Detta kan vara irriterande, särskilt på morgonen när du rusar till jobbet. Serumet täcker ditt hår med en vacker doft. Den har en fräsch och ganska exklusiv doft.

SYFTE:

Gliss Kur Ultimate Color Oil är avsedd för kvinnor vars hår behöver särskild vård efter färgning. Produkten säkerställer att håret inte kommer att vara torrt eller rufsigt utan djupt fuktad och full med näring. Vad mer är, även kvinnor som inte färgade håret var villiga att köpa denna kosmetik. Om ditt hår kräver omfattande vård och skydd som tillhandahålls av kraften i sju oljor är detta den perfekta produkten. Det kommer att ta hand om alla typer av hår.

DIREKTIONER:

Serumet kan användas på flera sätt:

 1. På fuktigt eller torrt hår innan du tvättar det (förfarandet liknar olja, men det är inte nödvändigt att hålla det på håret så länge som naturliga oljor, bara cirka 30 minuter är mer än nog).
 2. På håret efter tvättning: fuktig, handdukstorkad. Vi sköljer inte produkten men tillåter den att absorberas.
 3. På torrt hår strax före styling: gnugga bara en droppe av produkten i ditt hår, kamma den och styla. Serumet kommer då att fungera som ett ”omedelbart förskönande skott”

FÖRDELAR:

 • en mångfald väl sammansatta oljor
 • väger inte ner håret
 • långvariga effekter
 • filtrera för att skydda mot UV-strålning
 • skydd av hårtopparna
 • exceptionell effektivitet
 • bra doft
 • färgåtervinning garanterad och bekräftad av många konsumenter

NACKDELAR:

 • En liten mängd alkohol i kompositionen; producenten kunde enkelt hoppa över denna ingrediens
 • Oljepriset är för högt med tanke på sin lilla kapacitet (endast 75 ml).
 • Pumpa fast vid applicering.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.