Isana Profesional, Haarol Oil Care

Vår åsikt:

Isana är ett tyskt företag som snabbt blev populärt, främst i Europa, på grund av de attraktiva priserna på sina produkter. Kosmetika är billigt och skiljer ofta inte mycket från konkurrensens kvalitet. Det är värt att komma ihåg att högt pris inte alltid betyder hög kvalitet. Det har bevisats av en berömd stylist Gok Wan, som bjöd in en grupp kvinnor till sitt program, vilket gav dem olika kosmetika i olika prisklasser för att testa deras effekter. Ingen visste vem tillverkaren var eller namnet på varumärket på produkterna. Resultaten var överraskande.

Billiga produkter vann ofta mot de avancerade.

Isana håller med de senaste nyheterna och följer noga trender i kosmetika. På grund av populariteten av eteriska oljor avsedda för hårvård, släppte varumärket sin produkt: Haarol Oil Care. Kommer det att uppfylla förväntningarna hos alla kvinnor?

 

Isana-Profesional-Haarol-Oil-Care

BESKRIVNING:

Isana Haarol Oil Care är ett botemedel mot starkt skadat och torrt hår. Den innehåller en hög koncentration av två stora oljor.

 • Solros (Helianthus Annus Fröolja / Solros Fröolja), en olja som fuktar håret och tar hand om ändarna. bra för alla som har torrt och sprött hår med en tendens att falla ut. Det regenererar hår och ökar dess flexibilitet. Den innehåller linolsyra som tillhör omega – 6 reglerar och förbättrar processer inne i hårets celler.
 • Arganolja (Argania Spinosa Kärnolja) – skyddar håret från vind, sol och frost. Skyddar och regenererar hårets fibrer. Det närmar sig torra och skadade trådar. Den innehåller mycket naturligt vitamin E, kallat ”Vitamin av ungdom.” Den är rik på essentiella fettsyror Omega 3, 6 och 9.

Isana Haarol Care Oil absorberas snabbt i håret och lämnar ingen fet film på ytan. Kampen för vackert hår äger rum inuti. Oljor regenererar, ger näring och stärker fibrerna. Enligt tillverkaren kan denna olja även hantera mycket torrt och skadat hår. Vad har bloggare och vloggare att säga om detta? Åsikterna är uppdelade. Några av damerna är fulla av glädje och pratar om imponerande glänsande hår, medan andra fokuserar på de långsiktiga effekterna och hävdar att håret inte är fuktat och ”repareras” till den förväntade nivån. Det är emellertid en vanlig åsikt att produkten är lämplig för vård av hårändar. I detta avseende är det nästan oersättligt, och överträffar även de dyrare, märkesvarorna. Dessutom fungerar det också bra som en produkt efterbehandling frisyrer. Det tämnar hår, lägger till sken och betonar vissa lager.

Isana Haarol Oil Care har konsistensen av en bärnstenolja. Det är ganska tätt. Tyvärr kan för mycket produkt väga håret ner, därför måste det doseras ordentligt. Det garanterar en trevlig och intensiv doft. Detta beror på flera dofter, som tyvärr är alkoholbaserade. Producenten kunde ha minskat sin mängd.

Oljans kapacitet är hög, så mycket som 100 ml. Det är mycket produkt till ett överkomligt pris. Isana Haarol Oil Care är utrustad med en pump som gör det enkelt att leverera produkten. Pumpen har en hålighet och är fodrad, tack vare det glide inte fingret när du trycker på den.

SYFTE:

Kosmetiken är speciellt utformad för kvinnor som inte klarar av hårets torrhet och spräcklighet. Det tar hand om hårets toppar, fuktar och ger näring till dem. Den kan användas dagligen eller före varje tvätt.

DIREKTIONER:

Olja ska användas på samma sätt som andra produkter av samma typ:

 • Innan du tvättar, för att ge intensivvård (2-3 portioner appliceras på håret kommer att räcka).
 • Efter tvätt, på fuktigt, handdukstorkat hår för att skydda det, stärka och fukta.
 • På torrt hår, lämna in, utan sköljning som stylingfinish

FÖRDELAR:

 • arganolja, solros och hög koncentration
 • användning av icke-komedogena silikoner, som skyddar håret och gör det sammetslikt.
 • en fin doft, intensiv och söt
 • stor kapacitet
 • väl utformad pump

NACKDELAR:

 • en stor mängd alkohol
 • innehåller små mängder potentiella allergener

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.