John Frieda Sheer Blonde

Vår åsikt:

När John Frieda öppnade sin första butik, förväntade ingen sig att företaget skulle uppnå internationell framgång. För närvarande är det utvalt av professionella frisörer och kändisar. Märket sätter trender i hårstyling och vård. John Frieda-konditioneringsoljor har skapats med stor omsorg.

Sheer Blonde Oil är utomordentligt populär bland kvinnor. Varför?

John-Frieda-Sheer-Blonde

BESKRIVNING:

Naturliga håroljor har vanligtvis liknande ingredienser (olika vitaminer och UFA) och liknande prestanda. Deras huvuduppgift är att reparera och skydda hår, förbättra processerna i håret och bota skadade hårstrån.

Vissa oljor kan lätt mörka mycket ljust hår eller göra färgen gul. Vi bör komma ihåg att de flesta oljor extraheras från nötter som har starka färgegenskaper. Det är bra för brunetter men för blondiner är det … en hård nöt att knäcka. Att välja oljan kan vara lite riskabelt för kvinnor med ljust hår. Efter längre användning kan håret få en annan nyans.

John Frieda har bestämt sig för att ta itu med problemet och skapade Sheer Blonde Oil – Brightening Oil Elixir designad uteslutande för blont hår.

Oljans uppgift är att ge sken och utstrålning till ljust hår. Det ger återskapande egenskaper. Oljan gör att hårstråna ser hälsosamma ut och ljusar upp håret. Internetanvändare är entusiastiska över produkten och kallar den “mirakulöst elixir” & “sol fångad i flaskan”. John Frieda garanterar att kosmetiken kommer att förändra vårt liv.

Sheer Blonde innehåller två högkvalitativa oljor: Solrosfröolja (Helianthus Annus Fröolja / Solrosfröolja) och Arganolja (Argania Spinosa Kärnolja). De är idealiska för lättare hår eftersom de ger effektiv regenerering och förhindrar torrhet och rufs. På grund av intensiv blekning är blont hår mycket mer utsatt för torrhet och skador på hårstrukturen. Sheer Blonde ger optimalt skydd inom och utanför håret – tar hand om färgen och bleker lättare hårstrån.

Arganolja har skapats av naturen för kvinnor som gillar att genomgå invasiva frisyrbehandlingar. Det vann inte att ammoniak ingår i hårfärger förstör vårt hår. Det tar hand om hårtillstånd och smidighet; förhindrar torrhet och strider mot sprödhet.

Solrosolja minskar rufs, fuktar och mjukgör. Det ger håret skönhet och glans samt sänker hårets åldrande och ger det ett omfattande skydd mot sol, vind och frost.

Sheer Blonde Oil är ganska rinnande men 100 ml kapacitet garanterar att oljan håller lång tid. Flaskan är snygg och estetisk med en gyllene pump som löper smidigt.

SYFTE:

Oljan är uteslutande för ljust hår. Det är tänkt att ge fullvård och reparation av blonda hårstrån. Det är också lämpligt för kvinnor med blekt hår. Oljan ger fantastisk lyster och låter inte håret bli gult eller mörkt. Det definierar blond skugga på håret.

DIREKTIONER:

Applicera oljan på fuktigt hår efter tvätt; Inget behov av att skölja. Det kan appliceras på toppar av torrt hår.

FÖRDELAR:

  • kraften i två exceptionella oljor
  • Effektiv och tillförlitlig
  • vacker, exklusiv doft
  • Omedelbara effekter av upplyst hår
  • enkel applikation
  • väger inte ner håret

NACKDELAR:

  • många silikoner bland ingredienserna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.