John Masters Organics, 100% Argan Oil

Vår åsikt:

John Masters varumärket kan vara stolt över att ta hand om kroppen såväl som planeten. John Masters tror att omsorg om kroppen och omtanke om planeten inte behöver vara ömsesidigt exklusiv. Därför utvecklar varumärket sina kosmetiska linjer i samklang med naturen.

“Vi har bara en planet och en kropp, vi vill inte ta itu med syntet och kemikalier varje dag ” – säger grundarna av John Masters Organic.

Inte konstigt att företaget erbjuder 100% organiska kropps- och håroljor. 100% Argan Oil lockar stor uppmärksamhet.

.

John-Masters-Organics

BESKRIVNING:

John Masters Argan Oil extraheras uteslutande av argonträd som finns i det heta krävande marockanska klimatet. Det är idealiskt för hår samt kropps- och ansiktshudsvård.

Arganolja (Argania Spinosa Kärnolja) hjälper till att hålla rätt nivå av hydratisering och förbättrar stuns och fjädring av hårfibrer. Håret blir vackert glänsande; Det lyser i solen som inte längre skadar dina hårstrån med UV-strålning.

E-vitamin stoppar effekterna av fria radikaler. Det är en bra antioxidant och saktar åldringsprocessen.

Det är en rik källa till omega-6 UFA (omättade fettsyror) som tar hand om processerna i håret och förhindrar att det blir skört och förlorar stuns.

Oljan sticker ut bland andra oljor, eftersom den är den enda som är helt fri från ämnen som skadar vårt hår och huden. Ren arganolja är fri från kemiska tillsatser, silikoner, parabener, SLS, SLES som skulle störa effekten av fördelaktiga ingredienser genom att sätta sig på håret och skapa ogenomsläppligt lager på hårytan. Oljan innehåller dessutom saponin som mjukar mycket hår och gör det trevligt att ta hand om.

100% Argan Oljeflaskan är mörk (ljus är skadligt för naturliga oljor). Det har en kapacitet på 50 ml. Beroende på hur du bestämmer dig för att använda den, kan det vara riktigt effektivt eller (tyvärr) ta slut snabbt. Om det bara används för hår, kommer oljan att hålla länge. Förpackningen är väldigt fin. Det ser ut som en mystisk magisk blandning fångad i en glasflaska.

DIRECKTIV:

Oljan kan appliceras på hår, ansikte och kropp. Det fungerar perfekt när det läggs till balsam och krämer – det kommer att förbättra deras arbete.

Några droppar av oljan kan appliceras på hår. Fuktigt hår behöver större mängd olja, applicerad på hela längden. Torrt hår föredrar olja som appliceras endast i topparna.

Det är en bra produkt för håroljebehandling. Därför stöder den dagens hårvård och, om det behövs, fungerar som en specialiserad hårbehandling över natten.

FÖRDELAR:

  • 100% organisk, ren arganolja
  • Mycket trevlig förpackning
  • väger inte ner håret
  • omedelbara effekter
  • olika användningsområden

NACKDELAR:

  • högt pris
  • glasflaskan kan gå sönder
  • berikad med andra oljor, det skulle fungera bättre

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.