KALLOS Cosmetics, LAB 35, Nourishing Hair Oil for Hair Ends

Vår åsikt:

Kallos är ett ungerskt varumärke som har agerat på marknaden sedan 70-talet. Det har skapats av John Kallos och utvecklats av hans två döttrar. Företagets produkter är uppskattade i många europeiska länder.

Nourishing Hair Oil for Hair Ends är värt att nämna.

KALLOS-Cosmetics-LAB-35-Indulging-Nourishing-Hair-Oil

BESKRIVNING:

Indulging Nourishing Hair Oil innehåller en mångfald naturliga konditioneringsoljor:

 • arganolja (Argania Spinosa Kärnolja) – perfekt för hårskador på grund av olika frisyrbehandlingar (färgning, blekning, plattning, torkning). Det ger effektivt skydd mot ogynnsamma väderförhållanden. Det förhindrar vattenförlust, fuktar och lägger till glans.
 • avokadoolja (Persea Gratissima Olja) – innehåller ett brett utbud av B-vitaminer, förhindrar därför sprödhet. Det erbjuder också många mineraler (magnesium, mangan, järn, fosfor, kalium, natrium, zink). De ger korrekt hydratisering i hårändarna och förhindrar splittring. Den är rik på omega-6 och omega-9-syror som stärker naturligt skyddshårbarriär.
 • kokosnötsolja (Prunus Amygdalus Dulcis Olja) – på samma sätt som avokadoolja innehåller den en hög koncentration av mineraler. Det stänger hårsäckarna så att håret blir glänsande och mjukt medan ändarna inte splittras. Det levererar också viktiga proteiner.
 • solrosolja (Helianthus Annus Fröolja/Solros Fröolja) – passar perfekt med torra hårtoppar; ger näring, fuktar och ger glans.
 • linfröolja (Linum Usitatissimum Blomextrakt) – innehåller en stor mängd vitamin E som är en naturlig antioxidant. Därför saktar det åldringsprocessen. Dessutom är oljan överflödig i värdefulla omega-3, omega-6 och omega-9-fettsyror. Deras brist försämrar hårstrukturen så att håret blir tunt och sprött.
 • olivolja (Olea Europaea Fruktolja) – erbjuder regenererande och fuktgivande egenskaper. Det lägger till glans till tråkigt hår. Det rekommenderas för normalt porositetshår. Den innehåller naturligt solskyddsmedel. Den är lämplig för skadat och svagt hår. Det väger inte ner håret och reglerar spruckna toppar.
 • macadamiaolja (Macadamia Ternifolia Fröolja) – Det är bra för oljigt hår eftersom det inte lämnar ett fettskikt eller väger ner håret. Det penetrerar djupt i håret och uppfyller sitt krav på oleopalmitinsyra – omega-7-syra som har egenskaper som liknar sebum som produceras av vår organism. Det stärker och skapar en skyddande barriär på håret.

LAB 35 Olja ska hjälpa till vid rekonstruktionen av den skadade hårstrukturen. Det är säkert garanterat tack vare kraften i naturliga oljor. Oljan återfuktar och ger närings till sköra och torra toppar.

Det är extremt effektivt eftersom det är applicerat enbart på hårtopparna. Flaskan innehållande 50 ml av produkten kommer att hålla flera månader.

Kosmetiken har en mycket intensiv, söt doftkaraktär för oljor. Flaskan har en stor pump som löper smidigt.

Flaskan är smal och mycket praktisk.

Små mängder silikoner är också positiva. De som ingår i oljan skadar inte ditt hår.

SYFTE:

Oljan tjänar ett syfte: regenererar och närmar sig torra och skadade hårtoppar. Den är utformad för alla hårtyper. Men kvinnor med lätta trådar bör använda det måttligt eftersom LAB 35 Oil innehåller avokadoolja som kan ändra hårfärgen något.

DIREKTIV:

Det kan appliceras på torrt eller fuktigt hår. Det finns ingen anledning att skölja den. LAB 35 bör appliceras på hårtoppar. 1-2 delar av preparatet kommer att räcka till. Det kommer att bli ett utmärkt komplement till dagens hårvård.

FÖRDELAR:

 • mångfald av naturliga oljor
 • trevlig, intensiv doft
 • tät och effektiv
 • lätt att tillämpa
 • praktisk flaska
 • omedelbar effekt av glänsande hårtoppar

NACKDELAR:

 • kan något ändra hårfärgen på mycket ljust hår

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.