Kerastase Elixir Ultime Cheveux Fins et Sensibilises

Vår åsikt:

Kerastasprodukter härrör från varumärket L’Oreal och anses vara en av de mest prestigefyllda kosmetiska linjerna när det gäller hårvård och styling. Det finns på marknaden sedan 1964, och dess laboratorier anlitar mer än 700 forskare från hela världen. Alla produkter måste genomgå grundlig analys i komposition och effektivitet. Kerastase-serien är älskad av frisörer och stylister runt om i världen. Företagets erbjudande innehåller ett brett utbud av hårvårdoljor.

Elixir Ultime Cheveux Fins et Sensibilises – Olja för tunnt och känsligt hår är definitivt värt att nämna.

Kerastase-Elixir-Ultime-Cheveux-Fins-et-Sensibilises

BESKRIVNING:

Oljan för tunt och ömtåligt hår har en vacker förpackning. Den är låst i en lila plastflaska med en kapacitet på 125 ml. Det är mycket effektivt. Flaskan är transparent och bakre klistermärket med blanka geometriska mönster syns genom den lila plasten. När vi tittar på det genom kosmetikens främre vägg får vi en tredimensionell effekt. Detta gör intrycket av hårets yta med glänsande och väl underhållna skalor. Hela förpackningen ser väldigt imponerande ut och lovar de effekter vi får genom att använda Elixir Ultime Cheveux Fins et Sensibilises.

Kerastaselixir innehåller upp till fyra oljor.

Majsolja (Majsolja) – ger mjukhet och glans. Den är rik på omättade fettsyror (olja och linolsyra). De kommer att säkerställa att hårets celler fungerar väl. Perfekt för känslig hud på grund av dess lugnande effekter.

Arganolja (Argania Spinosa Kärnolja) – närmar sig håret mycket effektivt. Det skyddar också mot negativa yttre faktorer som vind, frost eller hård sol. Det skyddar dessutom hårfibrerna mot skador under dagliga behandlingar: stark gnidning med en handduk, torkning, plattning, dragning.

Kameliaolja (Camellia Oleifera Fröolja) – mjukgör hårfibrer mycket effektivt, ger dem glans och konditionering. Den är idealisk för fint och skadat hår. Det kommer att släta även mycket grovt hår med hög porositet.

Pracaxiolja (Pentaclethra Macroloba Fröolja) – tränger djupt in i håret och ger det näring. Dessutom fuktar den, vilket ger mjukhet och glans.

En annan komponent av Kerastasolja är extrakt av ros (Rosa Canina Blomextrakt), vilket ger ett mycket bra skydd för fint hår. Det har också ett filter för att skydda mot skadlig UV-strålning. Produkten innehåller också ofarliga silikoner som skyddar hårändarna och släpper utan att störa deras struktur med en oljig och svårt trängande uppbyggnad.

Oljan har en lätt konsistens och innehåller mycket näringsämnen. Tyvärr innehåller den mycket alkohol som kan torka håret. Man kan säga att det stör verkningarna av oljorna.

Även doften av produkten är mycket intensiv och ovänlig. Dessutom undertrycker den andra dofter av produkten. Lyckligtvis, efter användning av preparatet, avdunstar doften från håret. Då kan du känna den delikata, söta aromen. Produkten är mycket effektiv, och pumpen, som den är utrustad med, möjliggör en bekväm applicering.
Den har en lätt konsistens, absorberar snabbt och omedelbart ställer håret. Effekten av briljans och motståndskraft garanteras efter första användningen.

SYFTE:

Keratas Elixir är avsedd för behandlande och närande känsligt och ömtåligt hår. Det är inte bara utformat för att djupt närma och regenerera det utan också bygga en skyddande barriär på ytan och i hårets inre. Det kan vara ett komplement till andra hårvårdsprodukter. Som en fristående produkt kan det göra mer skada än nytta. Speciellt efter långvarig användning kommer alkohol att torka håret.

DIREKTIONER:

Produkten kan användas både på vått och torrt hår. Innan det tvättas, kommer det att fungera som näringsbehandling, men efter tvätt, som ett skydd mot en varmluften. Dessutom kommer det att förbättra processen med styling. Används det under dagen kommer det att tämja håret och lägga till glans.

FÖRDELAR:

  • ett stort antal oljor
  • effektiv
  • lättviktig formel som inte tynger ner håret
  • ökar lyster
  • imponerande förpackning
  • enkel applicering

NACKDELAR:

  • för mycket alkohol
  • obehaglig doft

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.