Kerastase Elixir Ultime – Oleo-Complexe

Vår åsikt:

Kerastase Elixir Ultime, Oleo-Complexe olja för alla hårtyper är en version av en lila Cheveux Fins et Sensibilises för känsligt hår.

Vilka egenskaper och prestanda har Elixir Ultime Oleo-Complexe?

Kerastase-Elixir-Ultime,-Oleo-Complexe

BESKRIVNING:

Elixir Ultime Oleo-Complexe för alla hårtyper har nästan samma ingredienser som dess lila version utformad för känsligt hår. Den kommer i en guld- och orange glasflaska och erbjuder lite mindre kapacitet – 100 ml.

Elixiret innehåller fyra konditioneringsoljor.

Majsolja – mjuknar håret, saktar hårets åldrande och ger den en naturlig och hälsosam glans.

Pracaxi olja (Pentaclethra Macroloba Fröolja) – effektivt och djupt förstärker håret; stärker och skyddar den mot ogynnsamma yttre faktorer. Det ger perfekt skydd i alla väder och säsonger.

Camellia olja (Camellia Oleifera fröolja) – mjukgör hårets struktur, eftersom det stänger håsäckarna snabbt och effektivt fuktar och levererar sken. Det närmar och regenererar även mest skadat och tunnt hår.

Arganolja (Argania Spinosa Kärnolja) – erbjuder starka fuktgivande egenskaper, stärker hårstrukturen. Det skyddar håret från det heta luftflödet i torken, platttång, riva och dra, backcombing).

Elixir Ultime, Oleo-Complexe är nästan alkoholfritt. Naturliga oljor spelar huvudrollen i produkten. Den är idealisk för hårvård varje dag. Den är tätare än dess lila och full av alkoholversion för känsligt hår. Det ger en trevlig, något orientalisk och söt doft. Tyvärr är det mindre effektivt än Fins et Sensibilises oljan. Å andra sidan är det säkrare eftersom det inte gör håret torrt.

Oljan har skapats med stor omsorg och hänsyn till håret. Det finns ett hologramklistermärke på förpackningen som avbildar glänsande, vackra och slutna hårstrån.

Pumpen löper smidigt och möjliggör den exakta doseringen av honungoljan.

Bra gjort, Kerastase

SYFTE:

Oljan är utformad för alla hårtyper. Den kan användas som skydd för friskt hår eller intensiv reparation för torra, skadade och oskadliga strängar. Det kommer också att hjälpa tråkigt hår genom att ge det sken och stuns.

DIREKTIV:

Det kan appliceras före tvätt och på fuktigt, handdukstorkat hår direkt efter tvätt. Du kan även använda den efter blåstorkning endast till hårändarna.

Beroende på hårets typ och tillstånd kan du använda alla tre användningsmetoderna eller välja den som passar dig bäst.

FÖRDELAR:

  • mångfald av värdefulla oljor
  • nästan alkoholfri
  • vacker och dekorativ förpackning
  • väger inte håret ner, det är nästan helt absorberat
  • enkel applicering
  • fin doft

NACKDELAR:

  • ineffektiv
  • högt pris i jämförelse med andra oljor
  • Flaskan är vacker och snygg men den kan glida ur dina händer och gå sönder

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.