Khadi Ayurvedic Hair Oil AMLA

Vår åsikt:

Khadi är kända för naturliga, 100% veganska och djurvänliga produkter. Detta indiska företag vet völdigt bra hur man skapar oljor och utnyttjar österns filosofi och visdom. Det är oöverträffat när det gäller orientaliska, välkända och uppskattade för åldrar ayurvediska ritualer. Märkets produkter är en del av ett större indiskt företag – Nitai. De är ekologiska, fria från parabener, mineralolja och syntetiska färgämnen och det viktigaste – barn jobbar inte i deras produktion. Förpackningen är också miljövänlig och kan återvinnas.

Khadi Amla Oil skyddar varje hårtyp från skador.

Khadi-Amla

BESKRIVNING:

De grundläggande ingredienserna i Khadi Amla Oil är två oljor: Eclipta Alba (Bhringraj) och Emblica Officinalis (Amla). Den innehåller också solros och mandeloljor. De utgör alla en perfekt grund för de naturliga örterna som ingår i produkten.

Bhringrajolja – stimulerar cirkulationen i hårbotten och bekämpar olika hårbottenförhållanden, inklusive mjäll och överdriven talgproduktion. Det stärker hårsäckar och regenererar hårändarna mycket bra. Den innehåller solskyddsmedel.

Amla – hårolja som har varit känd och uppskattad i orientalisk medicin i åratal. Det gör håret starkt och förbättrar dess motståndskraft samt hjälper till att hålla unga utseende. Det ger dessutom glans och näring från rötterna till ändarna. Det kommer inte att låta håret falla ut men istället blir det starkare varje dag.

Solrosolja (Helianthus Annus Fröolja/Solros Fröolja)– förhindrar torrt hår, mjukgör håret.

Mandelolja (Prunus Amygdalus Dulcis Olja)– källan till vitaminerna A och E som hjälper håret att vara ungt. Oljan håller håret stunsigt och fjädrande.

Khadi Ayurvedic Hårolja ger håret naturlig glans och mjukhet. Det förhindrar splittrade ändar och tvingar håret att växa snabbare. Det kommer även att ta itu med besvärlig kronisk mjäll. Det reglerar talgproduktionen på hårbotten och ökar därmed hårväxten. Visst, En av Khadi oljans tillgångar är att det tar hand om hårbotten. Därför ger den extraordinär behandling som bekämpar olika hårproblem och ndash; från rötterna till ändarna. Det är full och omfattande återhämtning.

Oljan kommer i en fin 100 ml flaska dekorerad med orientaliska mönster. Det är effektivt eftersom det bara behövs en tesked olja i behandlingen. Pipetten gör applikationen mycket enklare. Tyvärr sitter det ibland i guldkorken som ingår i förpackningen.

Doften är väldigt orientalisk och kan därför vara irriterande. Men när oljan appliceras på håret blir doften mindre intensiv och ändras till en behaglig doft av rökelsepinnar.

SYFTE:

Khadi Ayurvedic Hair Amla Oil är utformad för alla hårtyper; för särskilt svagt och skadat hår. Det passar också färgat hår och hår med lyster. Kvinnor med mycket ljust hår bör vara försiktiga – oljan kan ändra hårfärgen något. Det är perfekt som en regelbunden näringsgivande behandling och bör inte användas dagligen.

DIREKTIV:

Två timmar före hårtvätt, massera en tesked olja till håret och hårbotten. Pipetten mäter mer eller mindre 5 ml olja (en tesked). Om ditt hårproblem är verkligen besvärligt kan du gnugga oljan i håret och hårbotten och lämna hela natten. Khadi Ayurvedic Hair Amla ska appliceras 2-3 gånger i veckan.

FÖRDELAR:

  • vävalda oljor
  • massor av växtbaserade, naturliga ingredienser
  • Bra absorption, väger inte ner håret
  • helt ekologiskt
  • grymhet fri
  • effektiv

NACKDELAR:

  • mycket stark orientalisk doft
  • pipetten kan fastna i korken

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.