KSHIR PAK VIDHI, SESA OIL

Vår åsikt:

Kshir Pak Vidhi är den antika, ayurvediska tekniken. Det innebär att injicera balanserade komponenter i kosmetiska produkter på ett sådant sätt att förhindra håravfall. Det är huvudsakligen beroende av en kombination av örter och oljor från mjölkproteiner.

Det används framgångsrikt av många indiska kosmetiska företag och ger spektakulära effekter på håret. Ban Lab-företaget har blivit världsberömt känt för att kombinera traditionell ayurvedisk kunskap om växter och oljor med ett modernt tillvägagångssätt för kosmetologi.

SESA hair Oil skapades exakt på grundval av Kshir Pak Vidhi-tekniken. Hur fungerar det på ditt hår?

 

KSHIR-PAK-VIDHI-SESA-OIL-Long-&-Nourished-Hair

BESKRIVNING:

Oljereceptet härstammar från en tusenårig indisk tradition. Dess sammansättning är imponerande. Sesa-oljan innehåller 18 rik på värdefulla örter, mjölkproteiner och fem välbalanserade naturliga oljor.

Oil bhringraj (Eclipta Alba) är en av de växtbaserade oljorna. Det är huvudkomponenten av hela preparatet, liksom triphala örtkompositionen. En av ingredienserna är den indiska krusbäroljan, även känd som Amla.

 • Bhringrajolja rekommenderas för alla som vill odla håret. Denna olja kommer inte bara att göra att den växer snabbare, utan fördröjer också grått hår och förhindra dess förlust. Efter regelbunden användning kommer du att märka färre hår kvar på kammen. Oljan förtjockar dessutom håret, stärker dess rötter och ökar din naturliga hårfärg. Bhringrajolja stimulerar perfekt blodcirkulationen i hårbotten, skyddar nagelbandet från invasiva procedurer och hårda väderförhållanden som: sol, vind och frost. Dessutom stärker den det från rötterna till ändarna.
 • Vetexsolja (Triticum Estivum) – kännetecknas av ett högt innehåll av vitamin E. Det kallas ”ungdomens vitamin” eftersom det fördröjer åldrandet av hud och hår. Regenererar och stimulerar effektivt den korrekta nivån av hydratisering.
 • Nilibhrungandiolja (Nilibhrungandi Olja) – accelererar hårväxten.
 • Sesamolja(Sesamum indicum) – är rik på vitamin B-området och en mångfald mineraler (magnesium, fosfor, protein, kalcium). Inte bara saktar gråprocessen, men mörkar även håret. Det ökar hårväxten och skyddar mot skadlig solstrålning. Det har också lugnande effekter på hårbotten. Skyddar mot höga temperaturer och tillåter inte att håret förlorar fukt.
 • Kokosnötsolja (kokosnötsolja) – Denna olja tränger djupt in i hårrötterna och ger dem de nödvändiga mineralerna. Detta stärker hårrötterna och skyddar folliklar från skador. Stänger hårkutlarna, så att de blir mjuka och släta.

Oljan är en specialiserad behandling av problemet med håravfall, tidig gråtande och långsam tillväxt. Det fungerar bra när man kämpar mot mjäll eftersom det reglerar de negativa processerna som förekommer i hårbotten. Olja är en naturlig, organisk produkt, fylld med växter och örter extrakt.

Det kommer i (tyvärr) en inte mycket attraktiv, mjölkaktig plastflaska på 90 ml. Flaskan har ett skruvat lock som inte underlättar appliceringen av en flytande produkt och gör den ineffektiv. Sesamoljan är grön i färgen, vilket är resultatet av en stark koncentration av örter. Dess doft, lämnar tyvärr mycket att önska … det har en stark kemisk doft. Det påminner om blekmedel, örtfärger eller rengöringsmedel.

Internetanvändarna berömde produkten ivrigt. Entusiastiska bloggare definierar den som ett mirakulöst elixir. I strävan efter vackert hår stör inte doften av produkten dem så mycket. Ägarna av blont hår kan dock vara skeptiska till förberedelsen, eftersom dess långvariga användning kan bidra till en förändring i färgen och följaktligen kan ljushåriga bli lite mörka.

SYFTE:

Oljan är avsedd för alla som kämpar med håravfall, skallighet eller mjäll. Det stimulerar också hårväxten. Följaktligen växer håret tjockare och blir vackrare. Dessutom regenererar hårsäckar, ger näring och glans. Det kan med framgång användas av ägarna av medelhår och högporositetshår. Damer med ljust hår bör dock använda det med försiktighet, eftersom det kan göra håret lite mörkare.

DIREKTIV:

Lite uppvärmd Sesamolja ska masseras i tvättat och torkat hår med särskild tonvikt på topparna. Hoppa inte över hårbotten. Vi rekommenderar att du utför en 20-minuters massage i cirkulära rörelser. Dessutom bör oljan appliceras tills huden slutar absorbera den. Kosmetiken ska lämnas på huvudet över natten. På morgonen tvättar du håret som vanligt. Använd en helnattsbehandling 2 till 3 gånger i veckan. För mycket torrt hår, mjäll eller irriterad och kliande hårbotten, kan du även använda den varje dag tills problemen försvinner. Ett annat alternativ är att applicera oljan på håret och hårbotten i 2 timmar innan du tvättar det.

FÖRDELAR:

 • specialiserad vård
 • väl – valda och balanserade naturliga oljor
 • många naturliga växtbaserade extrakt
 • mycket god absorption av kosmetiken

NACKDELAR:

 • jobbig, lite irriterande doft
 • flaska med sådant lock som hindrar appliceringen
 • ineffektiv

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.