L’Oreal Elseve. Magic Power of Oils. Restoring Elixir

Vår åsikt:

L’Oreal har gillat kraften i naturliga konditioneringsoljor. Om de lanserar en produkt som innehåller oljor, kan vi vara säkra på att det är överflödigt i dem. Det är en annan i samlingen av L’Oreal Elseve oljor.

Emellertid är den här inte enbart för färgat hår – Den erbjuder starka föryngrande och näringsgivande egenskaper som tjänar svagt och skadat hår med splittrande ändar.

BESKRIVNING:

Produkten är full av väl lämpade blomoljor som har valts för att komplettera varandra och återskapa även det mest skadade håret som behöver omgående hjälp.

 • linfröolja (Linum Usitatissimum Blomextrakt) – ger näringsnabbt och effektivt och skyddar mot för tidigt åldrande hår. Det är oersättligt för torrt, sprött och skadat hår.
 • kamomillolja (Chamomilla Recutita Extrakt / Matricaria Flower Extrakt) – det är tänkt att lägga till glans och smidighet till dina hårstrån.
 • lotus blomolja (Nelumbium Speciosum Extrakt) – tränger in i hårfibrer där det ger näring och bygger upp hårstråna. Det ger ett mycket gott skydd mot negativa effekter av miljön.
 • tahitian gardenia olja (Gardenia Tahtensis Blomextrakt) – har renande egenskaper och hjälper till att bli av med toxiner och skadliga ämnen från insidan av håret. Det fuktar och ger näring.
 • rosolja (Rosa Canina Blomextrakt) – återställer hårelasticitet, stärker hårfibrer, förbättrar hårförhållandet.

Tillverkaren ger nästan omedelbar restaurering och spektakulär lagning av torrt, sprött och skadat hår. Oljan reparerar och bygger hårfibrer. Om du har förlorat glans och dina hårtoppar börjar bli rufsiga – måste du prova denna förberedelse. Den mottar bara positiva åsikter bland Internetanvändare. Kvinnor skriver om produkten på Internetforum och kallar det underbart elixir och idealisk. Det gör inte håret oljigt eller tungt. Det är mycket effektivt och appliceeringen är bekväm. Det har en mycket fin doft som håller sig i håret länge. Bland ingredienserna finns harmlösa silikoner som inte skadar vårt hår. Den enda nackdelen kan vara alkohol – dess stora mängd är en besvikelse.

Flaskan har 100 ml olja och enligt kvinnor som har använt den, håller den 4-6 månader. Återställningselixiret ser väldigt snäll ut. Den har en varm gulfärgad färg. Pumpen är lila och löper mycket smidigt; du kan använda upp även den sista droppen av oljan.

SYFTE:

Oljan är utformad för alla kvinnor som har extremt skadat hår – det möjliggör snabb och effektiv restaurering. Det kan användas som behandling eller dagligen för att skydda och tämja hårstråna. Det fungerar också för kvinnor som har friskt hår, men vill ge det ett omfattande skydd.

DIREKTIONER:

Oljan kan användas på tre sätt:

 1. Appliceras på fuktigt hår, helst efter tvättning. Det skyddar håret från det heta luftflödet från torken och mekaniska skador. Det kommer också att göra styling enklare.
 2. Appliceras på torrt hår – före tvätt. Det är en bra idé att lämna oljan i 10 minuter och sedan tvätta håret. Vi kommer att vara säkra på att vårt hår är näringsrikt men inte tungt.
 3. Som en avslutande touch i vardagsstyling – håret får glans och skydd.

FÖRDELAR:

 • kraften i sex konditioneringsoljor
 • Omedelbar näring och glans
 • regenererar hår, effekter kan observeras efter flera användningsområden
 • fin intensiv blommig doft
 • ganska stor kapacitet, effektiv
 • pålitlig pump

NACKDELAR:

 • stor mängd alkohol som kan orsaka torrhet efter lång användning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.