L’Oreal Elseve. Magical Power of Oils. Beautifying Elixir

Vår åsikt:

När det gäller att inkludera naturliga oljeextrakt i hårprodukter, hamnar inte L’Oreal efter.

Det har snabbt lanserat ett oljigt och gult serum som serverar skönheten i färgat hår och blekt.

BESKRIVNING:

Märket litar på kraften hos blomoljor. Serumet innehåller kamillextrakt (Chamomilla Recutita Extrakt / Matricaria Flower Extrakt), som är rikt på vitamin C, har starka regenererande egenskaper och strider mot fria radikaler – Med andra ord saktar det ner effekterna av åldrande. Lotusblomextrakt (Nelumbium Speciosum Extrakt) hjälper hårsäckarna att regenerera, fuktar och ger näring. En annan underbar och förvånande olja är MONOI (Gardenia Tahtensis Flower Extrakt) – unik och ovanlig olja, som funnits i Tahiti i åratal. Polynesiska kvinnor hävdar att de är skyldiga sitt vackra hår och hud till denna olja. Det är en ovanlig olja eftersom det är en kombination av två ingredienser: Tahitian Gardenia Blommor som blötläggs i en värdefull bas (kallpressad kokosnötolja). Tillverkningen av MONOI-olja är en riktig ritual på Tahiti: blommor plockas på morgonen och blir inslagna i gardeniablad för att skydda dem mot solen. Ett antal blommor blötläggs i en lämplig mängd palmessens för ett visst antal dagar. Utfällningen av det blommiga extraktet berikar kokosnötoljan med några extra egenskaper. Det är som att få en superkraft av naturen. MONOI återfuktar, skyddar mot solen, regenererar, förbättrar hårstyrkan och motståndskraften. Det ger många fördelar att torka håret med splittrande ändar eftersom det bygger hårstruktur, stänger hårsäckar och skyddar mot starka kemiska produkter och skador.

Vild Rosolja (Rosa Canina Flower Extrakt) är en oersättlig antioxidant (kallas ibland “ungdomens olja”). Det är överflödigt i fördelaktiga fettsyror och många mineraler; fuktar och slätar håret. Det hindrar åldrande och förbättrar hudfärgen. Det intensifierar också håret.

Elseve Beautifying Elixir innehåller linfrö extrakt (Linum Usitatissimum Flower Extrakt) som skyddar håret från för tidigt åldrande och minskar håravfall. Det handlar om hår med hög porositet (hårsäckar är extremt upphöjda). Det kommer att hjälpa torrt, sprött och skadat hår. Förekomsten av linolja i oljan är mycket positiv – oljan tar hand om färgat hår och gör inte så färgen bleknar.

Ovanstående lotusblomolja är också en allierad i kampen mot skönheten i färgat hår. Det skyddar torra toppar och ökar hårvolymen och förhindrar att håret blir tråkigt.

Elseveolja är berikad med ett solskyddsmedel; innehållet i oljan garanterar ett intensivt skydd av färgat hår, bekämpar torrhet och förbättrar färgen. Håret blir näringsrikt och återställs. Den kosmetiska väger inte ner håret. Det ger hårstråna vacker glans och en långvarig effekt av intensiv och djup färg.

Oljan har en vacker och orientalisk doft. Den kommer i en fin snygg flaska. Dess kapacitet är större i jämförelse med produkterna från andra märken – Det är 100 ml. Pumpen är stor och pålitlig och gör appliceringen och doseringen lätt. Priset är inte högt om vi överväger kapaciteten.

SYFTE:

Beautifying Elseve Elixir är designad för färgat, trött och försummat hår. Det ger håret skydd, regenerering och färgåtervinning. Den kan användas för alla hårtyper tack vare kraften och mångfalden av fördelaktiga oljor. Kvinnor vars hår behöver restaurering och skydd kommer att gilla det.

DIREKTIV:

Oljan kan appliceras på tre sätt:

  1. På fuktigt och handdukstorkat hår för att förbättra prestanda.
  2. För att torka håret (helst före tvätt) för att släta det, ge det smidighet och lätthet.
  3. Som en slutgiltig touch, till exempel, för enskilda hårstrån för att leverera omedelbar glans och tämja dem.

FÖRDELAR:

  • mängden blomoljor
  • väger inte ner håret
  • tre sätt att applicera
  • Synliga effekter av färgskydd och näring av hår
  • vacker doft

NACKDELAR:

  • alkohol är en stor del bland ingredienserna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.