Macadamia NATURAL OIL, Healing Oil Treatment

Vår åsikt:

Utförandet av Macadamia Natural Oil kosmetika beror främst på egenskaperna hos naturliga oljor.

Macadamia Natural har skapats för att främja den orientaliska rikligheten av håroljor.

Det är en miljövänlig-serie med fokus på hårvård. Ingen av produkterna har testats på djur. Bland masker och schampon med macadamiaolja är Macadamia Healing Oil den mest extraordinära och värd att nämna.

Macadamia-NATURAL-OIL

BESKRIVNING:

Produkterna i varumärket kombinerar egenskaperna hos två oljor som är mycket värdefulla för hår: macadamia och argan. Det är karaktäristiskt för hela Macadamia-serien. Macadamia Healing Oil innehåller många av dem. Företaget baserade ingredienserna på produkten på macadamia och arganoljor. Hur fungerar de?

Macadamia olja (Macadamia Ternifolia Fröolja) – innehåller en mängd goda fettsyror tack vare vilka processer för återvinning i håret löper smidigt och effektivt. De tar bort toxiner från håret. Strängarna blir elastiska, släta och fuktiga och glänsande. Oljan är en naturlig mjukgörare – ger hår ordentlig med hydrering.

Argan olja (Argania Spinosa Kärnolja), kallat “flytande guld” och uppskattas av marockaner i åratal. Det är oersättligt som en produkt för regenerering av hud, naglar och hår. Den innehåller vitamin E som förhindrar för tidigt håråldrande. Arganolja är rik på näringsämnen, vilket är perfekt för restaurering av hårstruktur. Det skyddar också håret mot mekanisk skada och värme. Den innehåller naturligt solskyddsmedel.

Macadamia NATURAL OIL, Läkande Oljebehandling är lämplig för alla hårtyper. Det är fritt från skadliga ämnen, parabener, sulfat, SLS, SLES.

Dessutom innehåller den en organisk antioxidant (Tocopherylaktat) vilket saktar åldringsprocesser som orsakas av cigarettrök och UV-strålning. Det fungerar både inom och utanför håret. Oljan förbättrar hudhydrering och stoppar vattenförlusten.

Oljan är en behandling för hår –naturlig och säker terapi utan skadliga ämnen som blockerar cellerna i onödan.

I jämförelse med andra produkter har Macadamia Natural Oil en stor kapacitet. Många oljor och extremt “hårvänliga” ingredienser gör det ännu mer attraktivt.

Förpackningen ser inte väldigt spektakulär ut, men den är riktigt bra. Pumpen är otypisk men extremt praktisk –gör ansökan väldigt bekväm och hygienisk.

Oljan är tät och mycket effektiv. Den har en fin orientalisk doft som liknar kryddor.

SYFTE:

Oljan är en behandling för alla hårtyper. Oavsett om ditt hår är tjockt eller tunt, krusigt eller oljigt, färgat eller naturligt – Macadamia Natural Oil kommer att ge den rätt skötsel.

En hög koncentration av naturliga oljor gör det till en perfekt hårbehandling. Oljan kan sättas till en hårfärg för att förbättra färgen, skydda håret och ge sken efter färgningen.

DIREKTIV:

Applicera några droppar helande oljebehandling för att torka eller fukta hår. Att borsta håret mjukt med en kam hjälper till att sprida oljan jämnt.

Oljan kan också appliceras på torra hårändar.

FÖRDELAR:

  • hög koncentration av naturliga oljor
  • solskyddsmedel
  • fri från parabener, sulfat, SLS, SLES
  • djurvänlig
  • väger inte ner håret
  • effektiv, stor kapacitet
  • snabb och långvarig effekt
  • Mycket effektiv och hygienisk pump

NACKDELAR:

  • mycket stark doft

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.