Matrix Biolage Exquisite Oil

Vår åsikt:

Matrix är bland de mest populära märkena som skapar hårvårdkosmetika.

Företaget kommer från USA. I början levererades Matrix kosmetika uteslutande till hår och skönhetssalonger. För närvarande är de allmänt tillgängliga och du kan köpa dem på nästan alla apotek eller online.

Biolage Exquisite Oil utmärker sig bland annan kosmetika.

Matrix-Biolage-Exquisite-Oil

BESKRIVNING:

Serumet är utformat för alla hårtyper. Det är en professionell högkvalitativ produkt som erbjuder en mängd olika användningsområden. Oljan är till och med lämplig för hårbottenmassage eller hårbehandling över natten.

Oljan ger en specialbehandling som slätar håret. Det regenererar och garanterar omedelbar näring. Moringaolja (Moringa Oleifera) ingår i serumet och är en mycket värdefull olja. Det extraheras från trädet känt som “livets träde” eller “mirakulöst träd”. Den är oersättligt i regenerering och rening av hår från skadliga toxiner. Det kommer att ge färg till extremt skadat, matt och blekt hår. Den innehåller massor av mättade fettsyror (palmitinsyra, stearinsyra, beheninsyra, arakidisk, lignocerisk) och omättade fettsyror (palmitooleinsyra, eicozeninsyra, linolsyra). Därför är den lämplig för alla hårtyper, oavsett porositet.

Tokoferoler ingår i oljan och är ansvarig för regenerering och förbättring av hårförhållandet. Oljan verkar inuti håret där det ger återställande samt på hårytan där det är förhållanden och lägger till glans. Det släpper håret och gör hårstyling enklare.

Bortsett från ovannämnda olja innehåller serumet ytterligare två naturliga och värdefulla oljor:

Macadamia (Macadamia Ternifolia Fröolja) – absorberas snabbt, gör inte håret oljigt eller tungt. Den innehåller en dyrbar oleopalmitinsyra som tillhör gruppen omega-7-syror. Det är en ingrediens i talg som produceras av vår kropp och hårbotten. Bristen på denna ingrediens stör huden.

Argan (Argania Spinosa Kärnolja) – regenererar hår som har gått igenom massor av stylingbehandlingar. Det bygger och skyddar hår som vi ofta behandlar brutalt: energisk borstning, handdukstorkning, drag.

Matrix Biolage Exquisite Oil innehåller ganska mycket alkohol. Lyckligtvis finns det mycket högre mängd naturliga oljor.

Förpackningen innehåller 92 ml av produkten. Elixiren kommer i en smal och oval flaska. Den plast som flaskan var gjord av är mycket mjuk. Applikationen är lätt på grund av pumpen som garanterar en noggrann dosering av produkten.

SYFTE:

Matrix Biolage Exquisite Oil erbjuder ett brett utbud av användningsområden – lite annorlunda än traditionella apotekkosmetika baserade på oljor. Därför kan den anpassas till de individuella behoven hos ditt hår, med tanke på dess skick. Det är bland de få oljor som är lämpliga för behandling över hela natten (olja). Tack vare mångfalden av omättade fettsyror är den utformad för alla hårtyper och grader av porositet. Det kan också användas för massage i hårbotten för att stärka hårrötter och förbättra mikrocirkulationen.

DIREKTIV:

Matrix Biolage Exquisite Oil kan appliceras på flera sätt:

 1. Som en massageolja för hårbotten (före eller efter tvättning av hår).
 2. Som en övernattningsmask – regenererar mycket när den appliceras på hårändarna eller från medellängden av håret. Tvätta bort oljan på morgonen med ett schampo.
 3. Innan styling för att tämja strängar och lägga till glans.
 4. Under dagen – när håret behöver lyster och näring.
 5. Läggs till en mask eller balsam, det förbättrar dess prestanda. 1-2 delar av oljan är tillräckligt.
 6. 10-15 minuters mask före tvätt av hår.
 7. Efter tvättning av hår – Applicera en liten mängd olja på fuktigt och handdukstorkat hår.

FÖRDELAR:

 • stor mängd oljor som är rika på näringsämnen
 • mångsidighet av användningsområden
 • effektiv
 • lättviktig formel, tynger inte ner håret
 • trevlig söt doft

NACKDELAR:

 • se upp för alkoholen bland ingredienserna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.