Mythic Oil, L’Oreal Professionnel

Vår åsikt:

L’Oreal Mythic Oil för alla hårtyper fångar vår uppmärksamhet. Varumärket är känt för högkvalitativa produkter som är riktade till varje kvinna, oavsett hudfärg, bostadsort eller inkomst.

L’Oreal har blivit förälskad i naturliga konditioneringsoljor och bestämde sig för att berika sitt erbjudande med en speciell, prestigefylld och elegant serie – skapade för att hylla den mytiska kraften av oljor.

L’Oreal Professional, som inkluderar mytisk olja, är populär bland frisörer och sätter nya trender inom hårvård och styling.

 

Mythic-Oil-L’Oreal-Professionnel

BESKRIVNING:

Oljan är avsedd att ge näring till alla hårtyper. Det ger håret väsentliga ingredienser och gör att det ser friskt ut och vackert tack vare två välvalda konditioneringsoljor.

Avokadoolja (Persea Gratissima Olja) – rik på omättade fettsyror som förbättrar processerna inne i håret och ger en lämplig hydratiseringsnivå. Fosfolipider, som ingår i oljan, kommer att bidra till att återuppbygga skadat hår medan fytosteroler tränger djupt in i hårstrukturen där de ser till att inga skadliga ämnen kan komma in i håret. De släpper in endast hälsosamma ämnen och skjuter bort de skadliga. Avokadoolja innehåller naturligt solskyddsmedel som skyddar mot de skadliga effekterna av UV-strålning. Det förbättrar utmärkt tillståndet av det torraste och mest rufsiga håret. Dessutom innehåller den så många som sju vitaminer: A, B, D, E, H, K, PP – de bidrar till rätt hårväxt, näring och förstärkning av håret. Det gör strängar utmärkt glänsande.

Druvkärneolja (Vitis Vinifera Fröolja) – innehåller en hög koncentration av fettsyror, främst linolsyra som påskyndar håråtervinning. Oljan förhindrar sprött hår; Det erbjuder en mångfald vitaminer A, E, K, D och en mängd mineraler som ger näring till håret.

Mängden av de två oljorna som ingår i Mytisk olja är förvånansvärt hög, så ditt hår är försedd med utmärkt vård. Näringsgivande olja tämjer håret, och ger det skydd, regenerering och ordentlig hydrering. Det är lätt, vilket gör applicering enklare. Det glädjer också med dess doft – Användning av serum börjar likna en mystisk ritual. Flaskan är av glas och snygg och liknar en flaska orientalisk parfym. 100 ml av en orientalisk produkt håller lång tid eftersom endast en liten mängd används för att ge näring och förbättra ditt hår med naturlig glans. Det är det ganska rinnande också.

Säkert kommer alla att vara nöjda med att oljan har en mycket låg mängd alkohol medan dess huvudbeståndsdelar är naturliga oljor och ofarliga silikoner. Det appliceras lätt och jämnt på håret tack vare en pump som löper smidigt.

SYFTE:

Oljan är skapad för alla hårtyper. Det kan användas i form av förebyggande för friskt hår eller intensiv reparation av skadade och obotliga hårstrån. Det kommer också att hjälpa tråkigt hår snabbt och effektivt genom att ge det glans.

DIREKTIV:

Beroende på hårets tillstånd rekommenderas 1-2 delar av det kosmetiska. Den bör appliceras på torrt eller fuktigt hår före styling.

FÖRDELAR:

  • stor mängd oljor av hög kvalitet
  • effektiv
  • lätt formel, väger inte ner håret
  • hög absorption
  • Omedelbar effekt av friskt och glänsande hår
  • vacker och exklusiv förpackning
  • sensuell orientalisk doft

NACKDELAR:

Informationen om beståndsdelar och applicering finns på kartongen. Om man kastar lådan när man packar upp oljan måste man gå igenom webbplatser på nätet för att lära sig hur man använder det ordentligt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.