NANOIL HÅROLJA

Vår åsikt:

Konsumenter, som bestämde sig för att lita på Nanoil-produkter, vet att skaparna av Nanoil Hårolja behandlar hårvård seriöst och professionellt. Nanoil är naturlig, fri från parabener, silikoner och komedogena substanser. Det är också testat i hårvård. Det finns en anledning till varför Nanoil är känd världen över och har fått kvinnors uppskattning. Nanoil Hårolja finns i 3 versioner: var och en är avsedd för hår av olika porositet (med andra ord, olika strukturer och egenskaper). Som ett resultat är Nanoil en precis matchad hårolja.

Det är den enda som väcker beundran bland kvinnor som använder den.

den bästa håroljan - Nanoil

BESKRIVNING:

Nanoil Hårolja kommer i en vacker, svart, härdat glas 100ml flaska. Serumet är mycket kostnadseffektivt. Konsistensen gör applikationen enklare, medan aromen är känslig och väldigt snygg, den lingrar på håret. Pumpapplikatorn löper smidigt och underlättar dosering av serumet.

Naturliga oljor utgör huvuddelen av Nanoils ingredienser. Deras uppgift är att ge näring, skydda och försköna ditt hår. De regenererar också trådarna. Det viktigaste inslaget i naturliga oljor är förmågan att penetrera håret och matcha hårets porositet (hårets yttre struktur). Du måste veta att olika oljor är gjorda av olika partiklar. Tricket matchar dem med hårporositet. Nanoil och hår är en perfekt duett. Det beror på att Nanoil erbjuder ett perfekt urval av naturliga oljor som matchar en specifik porositet. Det är därför Nanoil finns i 3 versioner: varje passar hår med olika porositet. Det här gör Nanoil Hårolja till den bästa produkten som uppfyller ditt hårs behov.

Nanoils hemsida beskriver i detalj tre hårtyper, med tanke på deras utseende, struktur, egenskaper och porositet. Därför utgör valet av en lämplig version av Nanoil inga problem. Kvinnor känner vanligtvis sitt hår mycket bra, så att välja en riktig version är problemfritt.

Varje version av Nanoil Hårolja innehåller två unika innovativa komplex (Kerastim och Baicapil) som inte ingår i någon annan produkt. Kerastim och Baicapil är baserade på naturliga ämnen och inte bara att öka tillväxten och förhindra håravfall utan också öka volymen. Kerastim stimulerar hårväxt medan Baicapil ökar blodflödet till hårbotten och stimulerar hårrötter. Som en konsekvens, börjar även de som “sover&rdquo bära nytt hår (babyhår).

Förutom naturliga oljor av hög kvalitet innehåller Nanoil-produkter en mängd vitaminer och ämnen som är ansvariga för skönhet och hälsa hos ditt hår. Dessa är följande: panthenol, keratin, lanolin och silke. Deras uppgift är att återfukta, stärka, återuppbygga skador på hårytan, lägga till sken och stuns, skydda mot skadligt solljus.

SYFTE:

För alla typer av hår och porositet: tjock, nervägt, saknad volym, tunn, matt, krusigt, skadat, splittrat, torrt. Nanoil Hårolja är ett botemedel mot håravfall och hår som slutat växa.

DIREKTIV:

Du kan använda Nanoil på många olika sätt. Det är en exceptionell kosmetik som gör att du kan skapa en idealisk hårvård, unik och matcha behoven hos ditt hår till 100%.

Du kan applicera Nanoil på torrt eller fuktigt hår, före eller efter tvättning (som inbäddat balsam). Använd gärna Nanoil Hårolja på din hårbotten eller bara på håret – från mellan längderna. Nanoil kan läggas till hårbalsam för att intensifiera dess verkan. Du kan också sprida det bara på hårändarna (som ett serum som stärker den mest bräckliga hårdelen). Det ersätter också värmeskyddande och utjämnande serum. Det ökar glansen under styling utan att väga ner håret. Nanoil Hårolja ersätter massor av hårvård och stylingprodukter. Det pressar konstgjorda, uttorkande och komedogena kosmetika ut ur kvinnans badrum.

Nanoil Hårolja kan också användas under dagen, när du känner att ditt hår behöver en ökning av näringsämnen eller glans.

FÖRDELAR:

 • perfekt matchande hårporositet
 • harmonisk komposition av exklusiva oljor
 • massor av högkvalitativa konditioneringsredienser
 • unika och innovativa ämnen som hämmar håravfall och påskyndar hårväxt
 • ökar volymen
 • underlättar styling och förskönar
 • en mängd olika användningsområden
 • en mångfald av applikationer
 • lämpar sig för hårbottenolja
 • fri från parabener, silikoner och alkoholer
 • en vacker flaska, felfri pump
 • effektiv, bra formel
 • exklusiv arom

NACKDELAR:

 • den vackra glasflaskan är lite hal; var försiktig så att du inte tappar den

produkt-webbplats: www.nanoil.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.