Pantene Pro-V Intensive Repair

Vår åsikt:

Företaget Pantene Pro-V ville inte hamna efter konkurrenterna och lika snabbt släppte de hårbalsam av egenskaper och konsistens av olja.

Intensive Repair Keratin Repair Oil med Vitamin E visar sig vara en mycket ovanlig produkt.

Pantene-Pro-V-Intensive-Repair

BESKRIVNING:

Intensivt regenererande olja med E-vitamin är en kolossal överraskning. Detta beror på att det är en olja… endast i dess namn och konsistens. Detta kosmetiska fenomen ser verkligen ut som en olja: har rätt färg och konsistens, näringsmässiga och regenerativa egenskaper, men kompositionen består av inga naturliga hårvårdoljor.

Det kan verka lite förvirrande. Vi går till apoteket och når fram till en ”olja” som i vårt sinne borde innehålla minst en naturlig olja. Kanske innefattar det också keratin, eftersom namnet på denna komponent visas på etiketten. Du måste noga läsa listan över ingredienser, för att se sanningen: Intensiv reparationsolja innehåller inte bara några värdefulla oljor, men innehåller inte heller ett enda gram keratin. Dessutom innehåller E-vitamin som ingår i produkten dess derivat.

Oljan (?) är sålunda ett lapptäcke av silikoner och kemiska ämnen som är nödvändiga för att säkerställa regenerering och UV-skydd, och andra som är ansvariga för konsistensen, färgen och imiterar doften av en naturlig olja. Det var verkligen en stor ansträngning som investerades i en produkt som inte uppfyllde våra förväntningar.

SYFTE:

Oljan är utformad för att underlätta styling och skydda håret från värme.

DIREKTIONER:

Kosmetikan bör appliceras på tvättat hår från mittenlängd och neråt.

FÖRDELAR:

  • Innehåller UV-skydd

NACKDELAR:

  • inte sammansatt av en enda olja
  • en stor mängd silikon
  • inte sammansatt av keratin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.