Pantene Pro-V Nature Fusion

Vår åsikt:

Pantene PRO- V återuppbyggnad av olja med keratin visade sig vara en besvikelse. Det innehöll inga naturliga, värdefulla oljor.

Ska det vara detsamma när det gäller Pantene Pro-V Nature Fusion med arganolja?

Pantene-PRO-V-Nature-Fusion

BESKRIVNING:

Oljan skapades för att intensivt regenerera skadat och torrt hår. Arganolja i produkten är utformad för att bygga om och stärka hårfibern. Det skulle säkert fungera bättre än det gjorde, om dess mängd i förberedelsen inte var så lågt. Komponenter som silikoner och alkohol, tyvärr, förekommer i större mängder.

Produkten kommer att förbättra hårets hydratisering och skapa en skyddande film på ytan som skyddar mot mekanisk skada. Därför får ditt hår glans. När det gäller åsikter som du kan hitta online, är många bloggare ganska skeptiska och inte särskilt glada över produkten. ‘Ok’, ‘om det inte var så mycket alkoholl’, ‘neutral’ – är bara några av de vanligaste kommentarerna på produkten.

Det är ett faktum att ingredienserna i produkten faktiskt förbättrar hårets utseende. Efter att ha använt Nature Fusion får vi intryck av glänsande krullar som tämjs och är lättare att stila. Oljan är emellertid inte lämplig som en regenererande behandling. Det är en produkt som hjälper tätt krusigt hår. Arganolja (Argania Spinosa Kärnolja) utgör ett skyddande lager och tillverkar hårfibrerna. Därför kan vi vara övertygade om hårförhållandet under styling, borstning och torkning.

Pantene Pro-V Nature Fusion kombinerar fördelarna med naturen i oljan med den kosmetiska tekniken som utvecklats i laboratorierna i företaget.

Produkten kommer i en hög, tunn plastflaska med en pump. Det är väldigt lätt att applicera eftersom det har en oljig men rinnande konsistens och är lätt att sprida på håret. Tyvärr kan du känna en stor mängd alkohol

Kosmetiken har en kapacitet på 100 ml och används endast för styling och kommer att räcka under mycket lång tid. Pumpen löper smidigt och möjliggör förberedelse till slutet. Flaskan är väldigt praktisk, eftersom den är smal.

SYFTE:

Pantene Pro-V är utformad för alla hårtyper. Dess huvuduppgift är att närvara och skydda håret mot skador som orsakas av styling (borstning och hårborttagning) och värme (varmluft från hårtorken, plattången). Det rekommenderas inte som en arganoljebehandling, men tämjer och lägger sken på håret.

DIREKTIV:

Skaka flaskan väl innan du använder produkten. Pantene Pro-V appliceras på fuktigt och handdukstorkat hår, med början från mitten av dess längd och på väg nedåt.

FÖRDELAR:

  • lätt formel, tynger inte ner håret
  • effektiv pump
  • praktisk förpackning
  • ett högt innehåll av arganolja

NACKDELAR:

  • en stor mängd alkohol och silikoner

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.