Schwarzkopf Essence Ultime Crystal Shine

Vår åsikt:

En produkt undertecknad av den välkända toppmodellen av 90-talet – Claudia Schiffer. Oljan (faktiskt ett balsam, eftersom mängden olja i kompositionen är mycket låg) är designad för tråkigt och normalt hår.

På grund av det faktum att en sådan känd person blev ambassadören för Essence Ultime-linjen och deltog i skapandet, förväntar vi oss spektakulära effekter efter användningen. Är det så?

Schwarzkopf-Essence-Ultime-Crystal-Shine

BESKRIVNING:

Schwarzkopf Essence Ultime Crystal Shine Oil fungerar verkligen. Det ger omedelbart utstrålning till håret och tämjer det. Det passar före den stora händelsen, eller när vårt hår inte ser för positivt ut, och vi måste genast gå ut och kräva att det ser felfritt ut.

Det handlar om ordet ”olja” i namnet. Fungerar balsam verkligen som hårolja? Produkten består av endast en olja – aprikos (Prunus Armeniaca Kärnolja), som försvinner bland ett stort antal andra hårvårdsprodukter. Det borde luta mer mot termen ”balsam berikad med olja.” Förnekar inte den naturliga effekt önskan är utlovad av tillverkaren, eftersom Schwarzkopf Essence Ultime Crystal Shine gör jobbet: omedelbar glans av håret är garanterat. När det gäller vården är det inte lika intensivt som andra produkter inom detta sortiment. Samtidigt kan vi vara säkra på att oljan kommer att ge vårt hår ett subtilt skydd på grund av valet av ”vänliga silikoner”, vilket glattar och regenererar håret. De stöder effekterna av aprikoskärnoljan, som ger näring och ger hår med optimal dos av EFA (omättade fettsyror). Balsamet har faktiskt en oljas konsistens, men lämnar inte en fet, klibbig film på ytan. Halvdelen av produkten absorberas i håret medan andra komponenter arbetar på ytan och säkerställer en vacker glans.

Förpackningen är utrustad med en pump som fungerar effektivt och tillåter att man applicerar lämplig mängd kosmetika och samtidigt skyddar mot spill, och därmed våra händer från en total röra. Bland många kvinnliga konsumenter uppstår smaken av preparatet ibland motsättningar: lite smutsig och sugerös och påminner samtidigt om speciella lotioner från frisörsalonger. Även om Ultime Crystal Shine har en liten kapacitet (75 ml) är den fortfarande mycket effektiv.

SYFTE:

Schwarzkopf Essence Ultime Crystal Shine skapades för kvinnor, som står inför kroniskt tråkigt, orubbligt hår eller för dem som vill uppnå en exceptionell glans före en viktig dag.

DIREKTIV:

Produktens etikett ger inte någon detaljerad information om den. Tillverkaren hävdar endast att balsam kan användas på tre sätt: (före tvätt, efter tvätt och efterbehandling av hårklippningar). Det anges inte hur länge man ska hålla balsamet innan man tvättar det med ett schampo. Därför föreslår du att justera tiden till ditt hårs tillstånd.

FÖRDELAR:

  • innehåller silikoner som tar hand om ditt hår
  • överbelastar inte eller fastnar i håret
  • omedelbar effekt av glänsande hår
  • tämjer håret
  • innehåller ett skyddsfilter
  • säkerställer ett optimalt skydd av håret

NACKDELAR:

  • endast en olja som används i produkten, vilket något diskvalificerar den i jämförelse med andra produkter av samma sortiment
  • inte alla är förtjusta i produktens söta doft

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.