Schwarzkopf Essence Ultime Diamond Color

Vår åsikt:

Denna kosmetik är en tvillingversion av en annan produkt från Schwarzkopf som heter Essence Ultime Crystal Shine – Olja för tråkigt och normalt hår. Det är speciellt utformat för kvinnor med färgat hår eller höjdpunkter.

Essence Ultime-serien är co-skapad av den berömda modellen Claudia Schiffer.

Schwarzkopf-Essence-Ultime-Diamond-Color

BESKRIVNING:

Produkten är utformad för att förbättra ljusstyrkan hos färgat hår. Det kommer att ta hand om och skydda färgen. Dess huvuduppgift är att återställa glans till håret. Det ger också regenerativa egenskaper och det som också är viktigt, UV-filter.

Essence Ultime Diamond Color innehåller två oljor. Solros (Helianthus Annus Fröolja / Solros Fröolja) På grund av vitamin E-innehållet kommer produkten att stärka och släta ditt hår. Fosfolipider som finns i oljan kommer att mildra och förbättra hårets flexibilitet och säkerställa tillräcklig hydratisering. Solrosfröolja är rik på karoten, därför är det en naturlig antioxidant. Dessutom förhindrar den täthet, stärker fibrerna och är involverad i cellrekonstruktion. Sammantaget stöder det regenerering av håret.

Apricosolja (Prunus Armeniaca Kärnolja) fuktar och slätar. Den innehåller vitaminerna A och E som förhindrar torkning. Oljan är rik på omättade fettsyror, oljesyra och linolsyra. Dessa förhindrar vattenförlust, regenererar och hydratiserar. Dessutom absorberas oljan väl av håret.

Oljor som används i produkten stöds av innovativa Ultima 4-Complex. Den kombinerar essensen av pärlor, keratin, pantenol och proteiner. Alla ingredienser ger glans till håret och kraftigt regenerera. Samtidigt fuktar och tämjer de håret. Pantenol har också vitaliserande egenskaper. Penetrerar håret, stärker och förtorkar det. Tätar hårets skal. Det är oersättligt när det gäller hårvårdsprodukter.

Kosmetiken innehåller harmlösa silikoner, som inte väger ner håret eller orsakar skador. Inte så mycket alkoholinnehåll i produkten, men det kunde ha varit ännu mindre än det.

Essence Ultime Diamond Color är en vattnig form av olja. Det är mycket enkelt applicerat och väl fördelat på håret. Kommer i en fin, klar flaska med en röd-gul skugga. Plastflaskan kommer inte att gå sönder efter ett fall. Utrustad med en praktisk pump som löper smidigt. Den har en mycket trevlig doft. Kapaciteten kan tyckas vara liten (75 ml), men faktum är att produkten är mycket effektiv. Ofta berömd av Internetanvändarna, främst för effektivitet, användarvänlighet och det faktum att den inte väger ner håret och ger det en vacker glöd.

SYFTE:

Essence Ultime Diamond Color Oil är designad för kvinnor som vill uppnå en omedelbar glöd av färgat hår och med lyster. Det är idealiskt för kvinnor, som förutom effekten av glänsande hår också förväntar sig en noggrann behandling. Det är dessutom lämpligt för de som föredrar kortare förteckningar över ingredienser på förpackningen. En sådan vänlig komposition och en stor mängd hårvårdsprodukter gör det till en olja som passar alla hårtyper, inte bara färgbehandlad.

DIREKTIONER:

Det är nästan en tradition att kosmetiska oljor kan användas på tre sätt:

 1. Innan du tvätter håret, fukta något för att förbättra hårfärgen.
 2. Efter tvättning (även på vått hår) för att täta hårsäckarna och minska dess porositet.
 3. På torrt hår, för att ge sken och färg.

FÖRDELAR:

 • Närvaron av solrosfrön och mandelolja
 • ett speciellt komplex av 4 hårvårdskomponenter
 • tynger inte ner håret
 • omedelbar effekt av glänsande hår
 • effektiv
 • bekväm applicering
 • behaglig doft

NACKDELAR:

 • uppmärksamhet på alkohol i kompositionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.