Schwarzkopf Gliss Kur Hair Repair

Vår åsikt:

Schwartzkopf-företaget förstår behovet av mångfald inom kosmetikområdet. Därför försöker man skapa produkter som tillgodoser alla kvinnors behov.

Omsorg för hår som skadats av värme släppte företaget ett termiskt skydd – torr oljespray.

Schwarzkopf-Gliss-Kur-Hair-Repair-Thermo---protect

BESKRIVNING:

Dry Oil från Gliss Kur tränger genast in i håret utan att lämna några spår på ytan – ingen tyngd, ingen fet film. Det skapades för alla som ständigt utsätter håret för höga temperaturer. Det kommer att bli älskat av kvinnor, ofta blås-torkning med varm luft och utsätta det för sol.

Gliss Kur Hair Repair Thermo Protect består av ett högt innehåll av upp till sju fröoljeextrakt och en typisk blommig – rosolja.
Vilka oljor kan du stöta på? Hur fungerar de på ditt hår?

Solrosolja (Helianthus Annus Fröolja / Solros Fröolja) eliminerar torrt hår och förhindrar rufs. Dessutom fungerar det antistatiskt, återställer mjukhet och jämnhet.

Arganolja (Argania Spinosa Kärnolja) är idealisk för vård av hår som är skadat av styling och olika behandlingar. Ger mycket bra skydd mot värme. Dessutom mjukgör och fuktar.

Tistelolja (Carthamus tinctorius) är rik på upp till sex omättade fettsyror. Ger starka föryngrande effekter, saktar hårets åldrande, förbättrar processernas funktion i hårceller

Macadamiaolja (Macadamia ternifolia Fröolja) absorberas mycket väl och lämnar inte en oljig film. Försvinner omedelbart från hårets yta, ger det näring från insidan. Dessutom fuktar och förstärker det grovt, torrt hår utan glans.

Olivolja(Olea Europaea Fruktolja) förbättrar hårets motståndskraft. Den innehåller en mångfald av vitaminer A, E, D, K, förhindrar bildandet av fria radikaler. Det saktar åldringsprocessen.

Aprikoskärnolja (Prunus Armeniaca Kärnolja) – lämplig för alla typer av hår, ger håret mjukhet och elasticitet. Oljan hjälper till att förbättra motståndet mot brott och skador. Dessutom förhindrar det att hårets toppar splittrar och skyddar mot negativa väderförhållanden.

Sötmandelolja (Prunus Amygdalus Dulcis Olja) är en lätt och känslig skyddande beredning, mycket väl absorberad av håret. Den innehåller mycket vitaminer A och E, vilket hjälper ditt hår att behålla ungdom och elasticitet.

Gliss Kur Hair Repair Thermo Protect är det perfekta supplementet för specialbehandling av naturliga oljor. Men som en självständig behandling kan vara för svag. Det kommer säkert att hantera styling, konditionering och sken till håret, men ger inte total behandling. För regenerering och återställande av hår är det bättre att använda rika oljor.

Produktens kapacitet är upp till 150 ml. Produkten är högeffektiv, eftersom den bara används på vått hår efter tvätt. Den har en behaglig lukt, som liknar doften av exotiska oljor och rökelsepinnar.

Tyvärr sprutar pumpen inte preparatet lätt och applikationen blir ojämn. Ibland orsakar det stora droppar på ytan, som måste gnidas i håret.

SYFTE:

Produkten är utformad för alla som, förutom den speciella behandlingen med oljiga smörjmedel, behöver ytterligare hårstärkning. Det kommer att skydda håret hos kvinnor, som utsätter håret för varm luft.

DIREKTIV:

Spraya från ett lämpligt avstånd på fuktigt, handdukstorkat hår.

FÖRDELAR:

  • en stor mängd oljor
  • effektivt
  • bra doft
  • enkel applicering
  • direkt absorbering
  • väger inte ner håret

NACKDELAR:

  • inte tillräckligt som en självständig regenererande behandling, men det blir ett utmärkt tillskott
  • sprayaren sprutar inte perfekt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.