Schwarzkopf. Gliss Kur Hair Repair

Vår åsikt:

Schwarzkopf Gliss Kur erbjuder ett brett utbud av håroljor. Var och en av dem är avsedd att uppfylla olika uppgifter, men nästan alla är att fukta och ge näring till torrt och skadat hår. Schwarzkopf försöker förutspå kvinnors behov med hänsyn till att olika kvinnor leder olika livsstilar. Därför erbjuder linjen många produkter som har baserats på oljornas egenskaper. Schwarzkopf Gliss Kur Damaged Dry Hair Repair Serum Spray Hair Oil rekommenderas till kvinnor vars hår inte behöver specialvård.

Den kan användas dagligen för skadat och torrt hår.Schwarzkopf-Gliss-Kur-Hair-Repair

BESKRIVNING:

Gliss Kur Hair Repair är en annan version av Gliss Kur Ultimate Color Oil. Denna version är inte inriktad på skydd av färgat hår. Oljans uppgift är att konditionera och närma mycket skadat, torrt och sprött hår. Den versionen för färgat hår innehåller så många som åtta konditioneringsoljor medan Gliss Kur Hair Repair innehåller endast två oljor:Solrosolja (Helianthus Annus Seed Oil / Solrosfröolja) och Arganolja (Argania Spinosa Kärnolja).

Ovanstående oljor är perfekta för torr hårvård eftersom de intensivt återfuktar och ombygger hårstruktur. Solrosolja innehåller mycket vitamin E som kallas ungdomens vitamin. Det innehåller mycket beta-karoten som skyddar mot skadlig UV-strålning och saktar åldringsprocessen. Den innehåller också lecitin som stramar cellmembranet. Det är källan till omega-6-syror. Arganolja fuktar och ger näring till håret och skyddar mot höga temperaturer. Det tämjer trasiga strån och ökar deras motståndskraft. Håret blir glänsande och lätt att stila. Arganmutekstrakt stimulerar hårväxten.

Tillverkaren lovar otroligt mjukt och glänsande hår utan att väga ner det. Produkten mjukr hårstrukturer och ger djup näring, så håret blir elastiskt och motståndskraftigt mot de skadliga effekterna av väderförhållandena. Håret kommer att vara likgiltigt för sol, vind eller stark frost. Gliss Kur Oil innehåller en solskyddsmedel som förbättrar prestanda hos naturliga oljor. Tyvärr framstår alkohol efter de fördelaktiga oljorna bland ingredienserna.

Flaskan är väldigt snygg och innehåller 75 ml av beredningen av en intensiv och behaglig doft. Oljan är ganska tät. Applikationen är inte lätt men produkten är effektiv. Den har en plastpump med en fin guldfärg.

SYFTE:

Produkten är lämplig för alla hårtyper. Det kommer att tilltala särskilt kvinnor som har torrt och skadat hår som kräver särskild vård.

DIREKTIV:

På samma sätt som Gliss Kur Ultimate Color kan den appliceras på tre sätt:

 1. Innan du tvättar håret för att göra hårvård effektivare.
 2. Till handdukstorkat hår för att ge det smidighet.
 3. För att torka håret för att skydda och tämja strängarna.

FÖRDELAR:

 • två välvalda naturliga oljor
 • effektiv
 • väger inte ner håret
 • Synliga effekter av glänsande och tämjt hår
 • solskyddsmedel
 • trevlig doft

NACKDELAR:

 • liten pump
 • stor mängd alkohol

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.