Schwarzkopf Schauma Cream & Olja

Vår åsikt:

Schwarzkopf-företaget använder medvetet naturliga oljor i olika produkter. Så om du letar efter kosmetika som innehåller oljor, se till att se företagets erbjudande. Bortsett från de täta, speciella oljorna, som inte alla är förtjusta, släppte märket en lätt, problemfri användning, inloppssprutning.

Vad innehåller den och hur fungerar Schauma Cream & Oljan? Oil?

Schwarzkopf-Schauma-Cream-&-Oil

BESKRIVNING:

I början bör det noteras att tillverkaren med rätta har kallat denna formula ett ”balsam”. Det är faktiskt en mycket mild spray av rinnande konsistens. Dess formulering är vattenbaserad. Det har inget att göra med andra tjocka oljor som bär håret. Arganolja (Argania Spinosa Kärnolja) som förekommer i kompositionen är inte en viktig komponent, bara en förskönande tillsats bland andra ämnen. Det förekommer i kompositionen omedelbart efter alkohol och ämnen som förhindrar rufs.

Balsam är avsedd för att behandla skört hår och splittrade toppar. På grund av förstärkaren blir ljusformeln jämnt och försiktigt sprutad på håret. Samtidigt tillåter partiklarna att tränga djupt in i håret. Tack vare det här kan du vara säker på att alla väsentliga näringsämnen kommer att komma till var de borde vara. Arganolja fuktar och ger håret näring. Ger skydd mot höga temperaturer, förhindrar rufs. Det kommer att göra håret lysande och glansigt.

Produkten fungerar bäst efter att ha tvättat håret, eftersom det gör det lättare att kombinera torra och smutsiga hårstrån. Dessutom är Schauma Cream & Olja berikad med proteiner, som tar hand om hårets tillstånd och saktar åldrandet. Stärka peptidbindningarna mellan celler.

Balsam kommer att vara ett perfekt komplement till din dagliga hårvård. Det kommer inte att regenerera det, men skyddaa, tämjer och underlättar styling. Det är perfekt när du vill att ditt hår omedelbart skiner och ser vackert ut.

Förpackningen ser ut som en spray eller lotion. Produkten är vattnig och slät så att den bifogade förstoftaren underlättar appliceringen. Den har en mycket söt doft – faktiskt, lite som vanilj. Flaskan har en stor kapacitet (200 ml). Förstoftaren sprutar balsam mycket bra. För att jämnt fördela produkten, upprepa applicering flera gånger. Dess effektivitet beror på de individuella behoven och längden på ditt hår. Det kan faktiskt användas upprepade gånger under dagen, så ofta som behövs. Men med extremt torrt hår löper det mycket snabbt ut.

Det är oroande att du kan hitta en komedogen substans och alkohol redan på andra plats på listan över komponenter.

SYFTE:

Balsam är avsedd för vård av… i princip alla hårtyper. Det är ett utmärkt motgift för splittrade toppar, det kommer att gillas av kvinnor som har långt hår och behöver dagliga skyddshandlingar utan att tynga ner. Tydligt förbättrar även det spröda hårets tillstånd och återställer elasticiteten.

DIREKTIONER:

Balsam ska användas på tvättat och handdukstorkat hår, sprutas från ett säkert avstånd. Dimman täcker jämnt hela ditt hår.
Det kan också appliceras dagligen för att torka håret – när du känner behovet. Fuktar, lägger till glans, förbättrar hårets utseende.

FÖRDELAR:

  • ultralätt formel
  • mycket effektiv, problemfri applicering
  • fuktar hår
  • synliga förhållanden
  • perfekt för stranden
  • ger lyster
  • underlättar styling

NACKDELAR:

  • uppmärksamhet på alkohol i kompositionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.