Timotei, Bra Oljor

Vår åsikt:

Timotei företaget älskar att hänvisa till naturen när de skapar sina produkter. Dena kosmetik har en lätt formel och känslig konsistens.

Liknande egenskaper finns i den föryngrande hårmisten med argan, mandelolja och jasmin.

BESKRIVNING:

Timotei föryngrande mist innehåller tre oljor:

 • Arganolja (Argania Spinosa Kärnolja), vilket är perfekt för skadat hår, skyddar det också mot invasiva mekaniska behandlingar, (intensiv borstning, torkning, sträckning, plattning). Dessutom ger det glans och fuktar.
 • Mandel (Prunus Amygdalus Dulcis Olja) – är rik på så kallade ungdom vitaminer A och E, vilket förbättrar flexibiliteten och tillräcklig fuktnivå.
 • Jasmineolja (Oleum Jasmini) – används ofta i balsam som är utformade för att förbättra hårets glans och färg. Stärker intensivt och ger mjukhet.

Effekterna av ovannämnda oljor förbättras med en skyddande kokosolja (Cocos Nucifera Olja). Timotei Precious Oils innehåller inga skadliga parabener. Det är mycket lätt, vattenbaserat balsam, vilket är idealiskt för hår som inte är särskilt förtjust i feta och tunga komponenter.

Bristen på skadliga parabener är en väldigt bra nyhet för alla. En mycket dålig nyhet är dock att mängden alkohol och glycerin i kompositionen är tyvärr större än oljorna.

Timotei Precious Oils kommer i en fin, praktisk flaska med en finfördelare. Men ganska stor kapacitet garanterar inte att produkten kommer att vara längre. Det beror helt på individuella preferenser och användningsmetoder. Tänk på att det kan användas även flera gånger om dagen. Misten är verkligen extremt lätt och absorberas enkelt. Det kommer inte att tynga håret eller göra det fett.
Tyvärr förstörs förstärkaren. Det stänker produkten istället för att det spruta. Därför skulle en bra lösning vara att helt enkelt hälla mist i en flaska med en exakt spruta.

SYFTE:

Misten rekommenderas inte som en behandling, mer som ett dagligt skydd och ett motgift som underlättar stylingen av orörligt och trasigt hår. Dessutom kommer det att bli en bra följeslagare på stranden. Användning under dagen kommer att skydda mot skadlig solstrålning. Tillverkaren definierar inte exakt vilken typ av hår det rekommenderas för, men med sin lätta formel kan du tilldela det till alla hårtyper.

DIREKTIONER:

Timotei mist kan användas på vått hår efter ett bad, för att skydda det mot höga temperaturer och torrt hår flera gånger om dagen. Balsamet tämjer hår, ger det lyster och skyddar från den brinnande solen.

FÖRDELAR:

 • innehåller fyra oljor
 • ultralätt, tynger inte håret
 • stor kapacitet
 • en trevlig doft, som inte är tung eller klibbig
 • innehåller inte parabener
 • praktisk flaska

NACKDELAR:

 • mycket alkohol och glycerin
 • störande fördelare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.